Aziz Yıldırım'dan Ali Koç açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında hedef aldığı ileri sürülen Ali Koç ile ilgili çok kritik bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz pazartesi günü çok kapsamlı bir basın toplantısı düzenlemiş, birçok konuya değinmişti. Kulübün eski teknik direktörü Ersun Yanal başta olmak üzere birçok önemli futbol adamını hedef alan Yıldırım'ın, Fenerbahçe'nin gelecekteki başkanı olarak gösterilen Ali Koç'u da isim vermeden eleştirdiği ileri sürülmüştü.

Yıldırım'ın açıklamalarının bir kısmına dikkat çekilerek, "Aziz Yıldırım Ali Koç'u hedef aldı" başlıklı haberler yapılmıştı. Öyle ki, Ali Koç'un kurucularından olduğu 1907 Fenerbahçeliler Derneği yazılı bir açıklama yaparak, Yıldırım'ın sözlerinin açıklanmaya muhtaç olduğuna dikkat çekilmişti.

UNIFEB ve 1907 açıklama yapmıştı

Ayrıca derneğin kuruluşunda önemli rol aldığı ileri sürülen 1907 ÜNİFEB (Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği) de 1907 Fenerbahçeliler Derneği ile aynı yolu izleyerek yazılı bir açıklama ile tepki göstermişti.

Eleştiriler sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Aziz Yıldırım, konuyla ilgili verdiği bir soru ile Ali Koç'u hedef almadığını ilk kez duyurdu. Habertürk'ten Meriç Müldür'ün konuyla ilgili sorusuna yanıt veren Yıldırım çok net bir ifade kullandı.

'Ali Koç ile ne ilgisi var!'

Aziz Yıldırım, Mersin İdmanyurdu maçında tribünde yaşanan tepkileri işaret ederek, "Ali Koç böyle bir şey yapmaz. Başkaları uğraşıyor. Ali Koç ile ne ilgisi var!" diyerek konuya açıklık getirmiş oldu.

Aziz Yıldırım ne demişti?

"En çok da UNIFEB'e şaşırdım. Okumuş etmiş çocuklar hepsi. Taa Ataköy'e çağırıp bilet pazarlığı yapıyorlar. Kombine almış falan anlamam ben. Eğer yukarılardan talimat almışlarsa buralar yangın yerine döner. Ortalığı yakarım. Bakın, UNIFEB, 1907 Derneği'nin altında kurulmuş. Dün utandım, 'hepiniz gelin üye olun' demiştik bunlara. Fenerbahçe'yi seviyorlarmış. Yok canım! 1907 Derneği destek oluyor, kombine alıyorlar. Onlarla da konuşacağım, bunlarla irtibatlarını kesecekler. Kesmezlerse karşılarında beni bulurlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri