Sabah, Akit ve Yeni Şafak'ta FETÖ'cü ilanı

Sabah, Akit ve Yeni Şafak gibi gazeteler, sözkonusu para olunca FETÖ ile mücadeleyi bir kenara bıraktı. Bu gazetelerde bakın kimin reklamları dönüyor.

Hükümet'in paralel yapıyla mücadelesi sürerken, iktidara yakın medya organlarının bu konuda son derece tutarsız bir tavır sergiledikleri gözleniyor.

Paralel yapıyla mücadelede en iddiaları haberleri, yazıları yayınlayan iktidar medyasından bazı gazeteler, sözkonusu kendilerine gelince ve para olunca, FETÖ tehdidi ve FETÖ ile mücadeleyi bir anda unutup, FETÖ'cülerle ticari ilişkilerini sürdürebiliyorlar; FETÖ'cülerin ilanlarını yayınlayabiliyorlar.

İşte size bunun son örneği:

Sabah, Akit ve Yeni Şafak gazeteleri sayfalarında bir taraftan FETÖ aleyhine haberler yayınlarken, diğer taraftan ise Fetullahçı Terör Örgütü'ne finansman sağlamaktan tutuklanıp hapse konulan Boydaklar'ın reklamını yapıyor.

Bu gazetelerin internet sitelerinde şu dakikalarda FETÖ'cü Boydak Holding'e ait İstikbal markasının ilanları dönüyor.

İşte ekran görüntüleri: 

İstikbal'in sahipleri olan Hacı Boydak ile Memduh Boydak kardeşler, Mart ayı başında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanmışlardı.

Boydak kardeşler, FETÖ'ye yardım ve yataklıktan tutuklandılar.

Bu noktada, iktidar medyasının FETÖ'ye finansman sağlamaktan tutuklananlarla ticari ilişki içinde olması ve bu kişilere ait firmaların/markaların reklamlarını yayınlamasının ne anlama geldiği merak ediliyor.

FETÖ'NÜN İŞADAMLARI HÜKÜMET'İ BÖYLE TEHDİT ETMİŞ

Bu gazeteler bir taraftan FETÖ'ye finansman desteği sağlamaktan tutuklanan Boydaklar'la ticari ilişkilerini sürdürürken, diğer taraftan "FETÖ'nün işadamları hükümeti böyle tehdit etmiş" başlıkları altında, Hacı Boydak'ın paralelci faaliyetlerini ifşa ediyor. Örneğin Sabah, 10 Mart tarihli sayısında "FETÖ'nün işadamları hükümeti böyle tehdit etmiş" başlığı altında, şöyle diyordu:

"Fetullahçı Terör Örgütü’ne yakınlığı ile bilinen İş adamları Derneği Tuskon’un Başkanı Rızanur Meral, 17 Aralık darbe girişiminden hemen sonra yaptığı bir toplantıda hükümeti açık açık tehdit ettiği ortaya çıktı.

TUSKON BAŞKANI TEHDİT EDİYOR, HACI BOYDAK ALKIŞLIYOR!

Derneğin Başkanı Rızanur Meral, Fetullahçı iş adamlarına yaptığı konuşmada "kimin inlerine girileceğini yakında göreceğiz" diyerek başladığı konuşmasını tehditlerle sürdürdüğü ve toplantıya katılan FETÖ'ye yakın işadamları tarafından dakikalarca sloganlarla alkışlandığı görülüyor. Alkışlayanlar arasında geçtiğimiz günlerde tutuklanan, Boydak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın da olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Naksan Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakipoğlu da FETÖ'nün tehditlerini alkışlayanlar arasındaydı."

Habervaktim.com

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri