Gencebay ve Sevim Emre'den korkutan haber

Usta sanatçı Orhan Gencebay ve Sevim Emre çifti, Ankara yolunda otomobilleriyle kaza yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim'de düzenlediği Cumhuriyet resepsiyonuna katılan Orhan Gencebay ve Sevim Emre çifti Ankara yolunda kaza geçirdi. Tıra çarpan Gencebay ve Emre çiftinin sağlık durumları ise iyi. 

Magazin programı Renkli Sayfalar'a telefonla bağlanan Sevim Emre konuyla ilgili şunları söyledi: Cumhuriyet Resepsiyonu için Ankara’ya giderken, şoförümüz bir tırın hızla arkamızdan geldiğini söyledi. Kısa süre sonra hızla gelen tır bizi sollamak istedi ve aniden önümüze kırdı, ben çığlık attım şoför direksiyonu kırdı ve bariyerlere çarparak yolun diğer tarafına geçtik. Oldukça önemli bir kaza atlattık.

BARİYERLERE ÇARPTIK

Bariyerlere çarptık ve yolun diğer tarafına geçtik. Orhan Gencebay’ın da sağlık durumu iyi ikimizde iyiyiz ucuz atlattık. Hayat bir an meselesi… Yarın yok diye düşünüyorum hep. Çok ciddi bir kazaydı ve kurtulamayabilirdik. Panikle bir çığlık attım, Orhan elimi tuttu ve beni rahatlatmaya çalıştı." Sevim Emre, bugün Instagram hesabından kendilerini merak eden takipçilerine teşekkür etti.

KİMSEYİ KIRMAYALIM SEVGİ DOLU OLALIM

Sevim Emre, Instagram yaptığı paylaşımına "Canlarım benim herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sevgi dolu mesajlarınıza binlerce teşekkürler sağ olun her zaman söylüyorum kimseyi kırmayalım sevgi dolu olalım ben tüm canlıları seviyorum şunada inanıyorum yüce Rabbim kalbinde sevgi dilinde dua imanı yüce olanı korur sevgiler gönül dolusu" notunu da düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri