Ameliyat sonrası Alaattin Çakıcı’dan çok konuşulacak mektup

Bolu F Tipi Cezaevinde yatan ve kısa bir süre önce bağırsağında meydana gelen yırtılma sonrası ameliyat olan Alaattin Çakıcı gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Alaattin Çakıcı, amaliyat sonrası bir mektup kaleme alarak sosyal medyada kendisi hakkında yayınlanan referanduma dair haberlere tepki gösterdi.

Çakıcı" Kimse benim adıma olumlu veya olumsuz provakatif bir oluşumun içinde olacaksa adam gibi gelir yetkililerden izin alır klavye arkasına saklanmaz. Erkek gibi yüzüme konuşur"dedi.

Sosyal medyadaki sahte hesapta Alaattin Çakıcı referandumda " hayır" diyor izlenimine neden olmuştu.

Çakıcı bu konu ilgili " Koyun can derdinde, kasap et derdinde, halen dikişleri alınmamış bir hasta olarak hastanede yatmaktayım. Daha evvelde dile getirdim. Millet iradesine millet olarak saygılı olma mecburiyetindeyiz. Referandum ile ilgili hala birileri Alaattin Çakıcı'nın evet yada hayır demesine bakıyorsa beynini kiraya vermiştir."dedi.

İşte Çakıcı’nın mektubunun tamamı..

Geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı önce Rabbime hamd ve şükürler olsun. Ameliyatımda bulunan tüm doktorlara ve sağlık görevlilerine tek tek teşekkür ederim. Duasını benden esirgemeyen herkesten Rabbim razı olsun.

Sosyal medya da referandum ile ilgili benim adıma yorum getirenler bulunmakta. Kimse kimsenin beynine ipotek koyma hakkına sahip değildir. Ben söylüyormuşum gibi, benim adıma kimse konuşamaz. Kimsenin bu yetkisi yoktur.

Koyun can derdinde, kasap et derdinde, halen dikişleri alınmamış bir hasta olarak hastanede yatmaktayım. Daha evvelde dile getirdim. Millet iradesine millet olarak saygılı olma mecburiyetindeyiz. Referandum ile ilgili hala birileri Alaattin Çakıcı'nın evet yada hayır demesine bakıyorsa beynini kiraya vermiştir.

Alaattin Çakıcı'yı sevmek farklı bir şey, Alaattin Çakıcı'yı gerçekten seviyor veya dostuysa, yanlışını da dile getirmek diplomatik bir dil ile, insan olmanın gereğidir.

Not: Kimse benim adıma olumlu veya olumsuz provakatif bir oluşumun içinde olacaksa adam gibi gelir yetkililerden izin alır klavye arkasına saklanmaz. Erkek gibi yüzüme konuşur, kamuoyuna avukatım aracılığı ile saygılarımla arz ederim.

Alaattin Çakıcı

10.03.2017

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri