Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Sıra Türkiye’ye geliyor, uyanın!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin en dinamik kadın teşkilatı olan Saadet’in ilçe ve gençlik başkanlarına yaptığı konuşmada, Ortadoğu’da Suriye’den sonra esas hedefin Türkiye olduğunu ve karşı tedbirin şart olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Kadın Kollarıilçe başkanları ve iki gün sürecek kadın gençlik kampı Ankara’da toplandı. 400 ilçe başkanı, 200 gençlik kolu başkanı ve 50 genel merkez yöneticisi kadının hınca hınç doldurduğu AFİTAP Kültür Merkezi’ndeki coşkulu kalabalığa konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şu anda gereksiz bir anayasa tartışması nedeniyle ülkede insanların gereksiz bir saldırganlığa düştüğünü belirterek, buna karşı çözüm olarak, “Kamplaşma değil, kucaklaşma” çağrısını yineledi. 

BUGÜN MEMNUN OLURSAN YARIN AMERİKAN BOMBALARI TÜRKİYE’YE DÖNER!

“ABD’nin Suriye’yi bombalaması, saldırması 120 yıl önce başlatılan Ortadoğu’yu kendilerine göre dizayn etme projesinin bir adımıdır. Çünkü Türkiye’nin bugünkü sınırlarını meşru kabul etmeyen tek devlet ABD’dir”diyen Karamollaoğlu, “ABD, bugün Suriye’yi bombalar ve biz de bu bombalamadan memnuniyet duyarsak, yarın bizi bombaladıkları zaman kimse yardımımıza koşmaz” uyarısında bulundu.  

OYUNUN AKTÖRÜ SİYONİZM, UYGULAYICILARI İSRAİL, AMERİKA VE AVRUPA!

“Bugün bölgemizde, bizim üzerimizde bir oyun oynanıyor. Oyunun baş aktörü Siyonizm. Siyonizm İsrail’i, ABD’yi, Avrupa’yı kullanıyor. O halde onun karşısında, ona paralel ayrı bir blok oluşturmamız gerekir.” diyen Karamollaoğlu, bugün Amerika’nın Suriye’yi bombalamasından memnuniyet duyulursa, yarın Amerika aynı bombaları bize attığında yanımızda kimsenin kalmayabileceği tehlikesine dikkat çekti. 

BECEREMİYORSUNUZ!

Konuşmasında ekonomiye de önemli bir bölüm ayırarak, bugünkü ekonomiye, sadece obez gibi büyüyüp ama güçlenmediği için obez ekonomi dediklerini anlatan Karamollaoğlu, “15 yılda kendi tohumumuzu geliştirememişiz. Siz 15 yılda kendi hayvan ırkınızı geliştirememişsiniz. Hem hayvancılığı, hem çiftçimizi öldürdüler. 15 yılda kendi motorumuzu üretemediler. 14 yılda 6 Milli Eğitim Bakanı değişti. Koalisyondan beter. Hâlâ daha bir Milli Eğitim politikaları yok. Dış borcumuz 750-800 milyar doları buldu. Kişi başına 10 bin doları buldu. At binicisine göre kişner. Beceremiyorsunuz. Siz tek başına iktidar olsanız ne olur, koalisyon olsanız ne olur?” 

ABD’NİN SALDIRISI, ORTADOĞU’YU DİZAYN İÇİN

Suriye’deki kimyasal saldırı ve ABD’nin bu ülkeyi bombalamasını kınayan Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: “ABD, gitti Suriye’yi bombaladı. Ondan önce de İdlib’de maalesef bir kimyasal silah saldırısı oldu ve kardeşlerimiz hunharca katledildi. Korkunç bir hadise. Daha önce ABD, yine böyle yapmıştı. Gider bir camiyi vurur. Ardından “Yanlışlık yapmışım, özür dilerim” der. Şimdi de aynı. Suriye ordusuna mensup, karargâhları, havaalanını vurdu ama bunun ardından ne gelir endişeliyiz. Bu, 120 yıl önce Ortadoğu’yu yeniden tanzim etme projesinin bugünkü bir adımıdır. 

BAŞKANLIĞA DEĞİL, LAYÜSELLİĞE KARŞIYIZ! 

Başkanlık sistemine de değinen Karamollaoğlu, “Biz başkanlık sistemine değil, başkanın kontrolsüz olmasına, layüselliğine karşıyız. Çünkü bugün iktidarın beğenmediği bir mahkeme kararı çıktığında, hâkime, mahkemeye karşı, “Ey, sen de kim oluyorsun” deniyor. Biz bu şekilde adaletin tesis edilememesinden endişeliyiz” dedi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, tam bir dünya ve Türkiye panoraması çizdiği konuşmasında, Millî Görüşçü kadınlara “Bir hayal edin” diye seslendi: 
 
“Ülkemizde ve Ortadoğu’daki savaşın durması için, mülteci durumdaki 60 milyon insanın gözünün yaşının silinmesi için, ümmetin kurtuluşu için, bu coğrafyayı bu hale getirenlerle, stratejik ortak diye kol kola yürüyerek çözmek yerine, gerçek bir İslam Birliği’nin kurulduğunu hayal edin... Çocuklarımıza diplomayla beraber, manevi ilimlerle donanan doktorlar, hâkimler, mühendisler, öğretmenlerin yetiştirildiği, önce ahlak ve maneviyat diyen bir eğitim müfredatı hayal edin! Bu hayalleri herkes kurar, ancak bunlar için mücadeleyi Millî Görüşçüler yapar. Biz kadınlar yaparız!”


 
Kadın Kolları İlçe ve Gençlik başkanlarına hitap eden Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk ise kadının toplumun yarısını oluşturduğunu, diğer yarısını da doğurduğuna dikkat çekerek, “Topluma istikamet verenleri yetiştiren annedir, kadındır. Kim ne derse desin; toplum kadının elinde şekillenir. Bir kadının; toplumun, ülkenin, milletin ihtiyaçlarından ve sıkıntılarından bihaber olmasını veya bu hususlar karşısında ‘bu benim meselem değil’ demesini, hem kendine, hem bu ülkeye hem de bu millete yaptığı büyük haksızlık olduğu kanaatindeyiz” diyerek, Millî Görüşçü kadınların çalışmalarının önemine vurgu yaptı.


Konuşmasında bugünkü zulme dayalı dünya ve bölgemizdeki küresel düzenin siyasi, ekonomik ve sosyal yönden tam bir panoramasını çıkaran Ebru Asiltürk, “Bir hayal kurun” diyerek şöyle konuştu: “Allah’ın haram kıldığı, ayetlerle lanetlediği, toplumlara insanlara zulüm getiren FAİZ belasının olmadığı, hak ve adalet üzere paylaşımın olduğu, ‘ADİL EKONOMİK DÜZEN’i hayal edin...

BİR MÜFREDAT HAYAL EDİN! 

İnsanı insan yapanın sadece diploma olmadığını bilerek, diplomayla beraber, manevi ilimlerle donanan doktorlar, hâkimler, mühendisler, öğretmenlerin yetiştirildiği, önce ahlak ve maneviyat diyen bir eğitim müfredatı hayal edin...
 
Bir milli kalkınma hayal edin, yerli tarım ve yerli hayvancılığı hayal edin, bir hayal edin, kapitalist sömürü düzeninin parçası olan markalar yerine, bu toprağın yerli oto sanayisi, yerli ilaç sanayisi, yerli harp sanayisi, yerli iletişim ve yerli ulaşımı için, YERLİ ve MİLLİ KALKINMA için, üretimin desteklendiği, bunun için fabrikaların kurulduğu, ‘AĞIR SANAYİ’yi hayal edin... 

HAYAL ETMEK YETMEZ, MİLLÎ GÖRÜŞÇÜLER MÜCADELE EDİYOR!

Bütün bu saydıklarının şuurlu Müslümanların zaten kuracağı hayaller olduğunu belirten Ebru Asiltürk, “Ancak hayal kurmak yetmez. Bu hayalleri herkes kurar, ancak bunlar için mücadeleyi Millî Görüşçüler yapar. Bugün burada biz kadınlar olarak bu hayalleri kuracağız, anneler olarak bu hayalleri kuracağız. Evlatlarımızı bununla yetiştireceğiz. Bu emanetin, bu davanın sahibi olarak bu gün bizler, her zamankinden daha çok azim, şevk ve heyecan içindeyiz” dedi.

 Millî Gazete 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri