HAMAS İsrail işbirlikçilerini idam etti

İsrail’in Filistin’in Gazze Şeridi’nde başlattığı katliam kampanyası devam ederken, İsrail uçaklarına HAMAS’ın karargahları konusunda bilgi veren altıdan fazla kişinin idam edildiği bildirildi.

THE INDEPENDENT: ATEŞKESİ HAMAS DEĞİL, İSRAİL BOZDU 

İŞTE İSRAİL VE HAMAS'IN ASKERİ GÜCÜ

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ VAHŞETİYLE İLGİLİ GALERİLER İÇİN TIKLAYINIZ 

TÜRKİYE, LİVNİ'Yİ REDDETTİ

İsrail’in Filistin’in Gazze Şeridi’nde başlattığı katliam kampanyası devam ederken, İsrail uçaklarına HAMAS’ın karargahları konusunda bilgi veren birçok altıdan fazla kişinin idam edildiği bildirildi.

İSRAİL UÇAKLARINA BİLGİ VERİYORLARDI

İsrail uçaklarına hedefler konusunda bilgi verdiği bildirilen en az 6 kişi HAMAS tarafından idam edildi. Cep telefonlarının çalışmadığı Gazze’de İsrail ile işbirliği yapan üç kardeşin cep telefonuyla konuşmalarından şüphelendikten sonra yakalandığı, birinin yakalanmadan önce kullandığı SIM kartını yuttuğu bildirildi.

KIZ KARDEŞLERİNİN HUZURUNDA İTİRAF ETTİLER

Filistin güvenlik kaynaklarının bildirdiğine göre, İsrail’e bilgi sağlayan kardeşlerin, bu durumu kız kardeşlerinin huzurunda itiraf ettiği ve kız kardeşlerinin de kamuoyuna açıklama yaparak, işbirlikçi kardeşlerini reddettiği kaydedildi.

HAPİSHANENİN BOMBALANMASINDAN SONRA KAÇTILAR

Aynı aileden bir diğer kişinin ise işbirliği suçundan tutuklu bulunduğu hapishanenin bombalanmasından sonra kaçtığı, ancak daha sonra tutuklanarak idam edildiği kaydedildi. Hapishaneden kaçtıktan sonra idam edilen dördüncü kişinin Filistin Halk Kurtuluş Cehpesi liderlerinden Amar Karmut’un öldürülmesinde rol oynadığı belirtildi.

İsrail’in bombaladığı hapishanede işbirlikçilik suçundan tutuklu bulunan ve daha sonra yakalanan diğer üç kişinin de idam edildiği kaydedildi.


(habervaktim.com – Dış Haberler)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri