SP ve AGD'den çok önemli uyarı! Sosyal medyada bir anda yayıldı

Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) son günlerde sosyal medya üzerinden "Milli Görüş Siber Güvenlik" ve "Milli Görüş Siber Ordu" gibi isimlerle örgütlenmeye çalışanlarla ilgili uyarıda bulundu.

Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) resmi twitter hesapları üzerinden yaptığı açıklamayla, "Milli Görüş Siber Güvenlik" ve "Milli Görüş Siber Ordu" gibi isimlerle örgütlenmeye çalışan grupların Millî Görüş camiası ile ilgisinin olmadığı belirtti.

AGD'nin "Önemli Duyuru" başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde sosyal medya üzerinden"Milli Görüş Siber Güvenlik" ve "Milli Görüş Siber Ordu" gibi isimlerle, Anadolu Gençlik Derneği veya Milli Görüş camiası mensubu olduğu görüntüsüyle örgütlenmeye çalışan gruplar ortaya çıkmıştır. Kimlikleri ve ne yapmak istedikleri konusunda bilgimizin olmadığı bu gruplarla derneğimizin ve camiamızın hiçbir ilgisi yoktur.Derneğimizin veya Milli Görüşçü kuruluşların kurumsal hesapları haricinde hiçbir paylaşıma itibar edilmemesini ve hiçbir davete icabet edilmemesini rica ederiz. Tüm camia mensuplarımıza ve kamuoyuna duyurulur."

Öte yandan benzer açıklama Saadet Partisi twitter hesabından da yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri