Hitler hakkındaki korkunç gerçeklere bir yenisi daha eklendi.
Hitler hakkında daha önce hiç duymadıklarınız!


Almanya, Hitler'in yönetimindeyken sadece 10 senede; Fransa, İtalya, Yunanistan, Sovyetler Birliği ve Finlandiya da dahil olmak üzere 24 ülkeyi işgal etmiş ve bir süper güce dönüşmüştü.

Motorizasyon teknolojisi çok hızlı geliştiği için hiçbir güç karşısında duramadı.

Naziler geliştirdikleri 'U-boat' isimli denizaltı sayesinde Atlas okyanusunda hüküm sürmüşler ve New York’a kadar ulaşmışlardı.

Hitler toplulukların düşünmesini durdurup, duygusallaşmalarını sağlayan ve kalabalıkları çok iyi ikna eden bir konuşma yeteneğine sahipti.

Miting öncesi yaptığı konuşma provalarında kendi fotoğraflarını çektirerek konuşurken ki duruşunu sıklıkla analiz eder ve geliştirirdi.

Milyonlarca yahudi trenlerle imha kamplarına götürüldü ve 1 milyonu çocuklardan oluşmak üzere Avrupa’daki yahudi nüfusunun 3’te 2’sini oluşturan 6 milyon yahudi buralarda katledildi.

Bunların yanında Hitler’e karşı çıkan almanlar, eşcinseller, özürlüler ve çingenelerle beraber toplamda 11 milyon civarında insan Nazi rejimi tarafından acımasızca öldürüldü.

Holokost’un en belirgin özellikleri arasında, insanların tıbbi deneyler için kullanılmaları vardır. Mahkumların kalbine petrol enjekte etmek, canlıyken radyasona maruz bırakmak bunlardan bazılarıdır.

Bu doktorlardan en meşhuru 2 milyon kişinin ölümünden sorumlu olan ve genelde çingene çocuklar üzerinde çalışan Josef Mengele’ydi.

Çocuklara şekerler verir ve onun sahte sevgisine kanan çocuklar da ona 'Amca Mengele' derdi.

Ancak çocuklar gözlerine mavi mürekkep enjekte edildikten sonra veya vücutları birbirine sırtlarından dikildikten sonra sabah akşam bağırırlar ve ölecekleri günü acıyla beklerlerdi.

Nazilerin yaptıkları deney çalışmalarının tamamı maalesef hiçbir zaman bilinemeyecek, çünkü kamyonlar dolusu evrak Kaiser Wilhelm Enstitüsü’nde, Doktor Otmar von Verschuer tarafından yok edildi.

Ilse Koch insanlık tarihinin en acımasız kadınları arasında yer alır.

Dövmeli vücutlara düşkünlüğü ile tanınırdı ve öldürttüğü yahudilerin derilerindeki dövmeleri kesip, bazen de derileri kendisi süsleyip; çanta, eldiven ve hatta işlemeli iç çamaşırı yapardı.

1947 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırılınca hapisten kurtulmak amacıyla gardiyanların biriyle ilişkiye girip hamile kalmış ve 2 sene içinde serbest bırakılmıştı.

Hitler, yahudilerin neslini tükettikten sonra yahudi iskeletlerinin, vücut kalıntılarının ve bazı değerli eşyalarının içinde bulunduğu “Tükenmiş Irk Müzesi” isminde bir müze açmayı planlamıştı.

2. Dünya Savaşı sırasında Nazi bilim adamları 'süper bir ordu üretebilmek amacıyla' içinde oxycodone, kokain ve metamfetamin bulunan tuhaf bir ilaç karışımı geliştirmişlerdi.

Bu ilacı deneklere verdiklerinde denekler bir gün boyunca 20 kg'lik bir yük sırtlarındayken hiç yorgunluk çekmeden 90 km yürüyebilmiş ve vücut kondisyonları %500 artmıştı.

Tarihteki en büyük silah - Schwerer Gustavı
Nazi Almanyası tarafından üretilen 1350 ton civarındaki bu nesne ancak demir yolu üzerinde ilerleyebilmektedir.


Hitler Fransa'yı aldığında Fransızlar Hitler'in Eyfel kulesine çıkamaması için kasıtlı olarak asansörün halatlarını kesmişlerdi.

1710 basamak çıkmaya üşenen Hitler Paris'i ele geçirmiş olsa da asla çok sevdiği Eyfel'e tırmanamadı, bu yüzden kendisiyle Paris'i ele geçirdi, ancak Eyfel'i ele geçiremedi diye dalga geçilmiştir.

Adolf Hitler'in ilk aşkı olan "Stefanie Rabatsch" bir yahudiydi. Hitler, kavuşamadığı ilk aşkı Stefanie için intihar etmeyi bile düşündü.

Ayrıca 1. Dünya Savaşı sırasında kasığına aldığı bir darbe sonucu bir testisini kaybettiği için cinsel gücünü artırması için kendisine boğa spermi enjekte ederdi.

Hitler, 1924'te yazdığı 750 sayfalık “Kavgam” adlı kitabıyla binlerce almana nazi ideolojisini aşılamış ve beynini yıkamıştır.

Kitap insanları nazileştirdiği için günümüzde satışı yasaklanmıştır, fakat bazı kitapçılarda hala satılır.

Yahudilerin vücut parçaları

Yahudilerden toplanan yüzükler

Hitler'in pantolonu

Nazilerin soğuk su deneyi

Hitler, Kudüs Müftüsü ile görüşürken çekilmiş bir kare.

İkiye ayrılmış insan kafası

Hitler'in sığınağı

Aksesuar olarak kullanılan küçültülmüş yahudi kafası

İnsan yüzü üzerinde yapılan kimyasal deneylerden bir kare.

Lenf düğümleri çıkarılmış bir çocuk.

Yakılan yahudilerden biri.

Hitler ve Mussolini bir arada

Hitler'e 'Volkswagen Beetle' tanıtılırken.

Deneylerde kullanılan çocuklar

Açlıktan ölen yahudiler

HİTLER AKIL HASTALARINI DA KATLETTİ
6 Milyon Yahudi'nin öldürücü gazla katledildiği, Hitler'in ilk toplama kampı olan Poznan'ın kapılarını açan bir Nazi askeri.

Nazi askerleri, Owinska kasabasında bulunan bu hastaneden yüzlerce akıl hastasını, öldürücü gaz deneyleri için kaçırarak Poznan Toplama Kampın'a hapsetti.

19. Yüzyıldan kalma kalenin, toplama kampına dönüştürülmeden 3 yıl önce çekilmiş bir kare...

Poznan Toplama Kampı bahçesinde asılan tutsaklar.

Kaçırılan akıl hastalarının kapatıldığı gaz odalarından biri.

Marianna Marszalkowska adındaki bu kadın Nazi toplama kampından sağ kurtulan ender kişilerden...

Bazı akıl hastaları ise içi öldürücü gazla dolu tırlarda katledildi.

Gaz odasının kapısı kapatıldıktan sonra, kapıdaki delikler toprak ve karbonmonoksitle kapatılıyordu.

Nazilerin "Sonderkommando" adını verdiği, Yahudi esirler arasından seçilen bu kişiler, Yahudi tutsakların değerli eşyalarını alır ve gaz odasına götürürlerdi. Gaz odalarında ölen esirleri fırında yakma görevi de bu seçilen esirlere verilirdi.

Poznan Toplama Kampı Komutanı Hans Weibrecht

Bu kimlikler Poznan Toplama Kampı'nda görev alan iki Nazi subayına ait. Josef Bohm ve Ernst Thiele

Akıl hastaları bu araçlarla toplama kampına götürülüyordu.

Yüzbinlerce esir bu kapılardan geçirilerek toplama kampına hapsedildi.

Kasım 1943, Nazi Almanya'sının 2. adamı olan Heinrich Himmler'in Poznan Toplama kampını ziyareti sırasında çekilmiş bir fotoğraf.

Henryk Romuald Braun, Poznan Toplama Kampı'ndan başka bir kampa nakledildiği sırada kaçmış ve savaş sonrasında maraton koşucusu olmuştur.

Halina Wojtasik, Poznan Toplama Kampı'nda işkence gördükten sonra Berlin'in kuzeyinde bulunan Ravensbruk Toplama Kampı'na nakledildi ve orada öldürüldü.

Celina Choynacka, Poznan Toplama Kampı'na gelmeden önce bir doktordu. Poznan'dan sonra Auschwitz ve Ravensbruck toplama kamplarına nakledildi. Savaş sona erdiğinde hala hayattaydı. 1955 yılında geri döndüğü Poznan'da yaşamını yitirmiştir.

Eski bir direniş savaşçısı olan Adam Plucinski ise Alman gizli servisi Gestapo tarafından uzun süre işkence gördükten sonra ortadan kaybolmuştur.

Hermann Weinberg ve Preisler Oskar, Poznan Toplama Kampı'nda görev yapan 2 gardiyanın kimlik kartları.

Gardiyanların, Hitler ve Himmler tarafından ziyaret edildikleri sırada çekilen bir fotoğraf.

Yahudi esirler arasından seçilen Sonderkommando birliklerinin, 5 binden fazla mahkumun ölümüne sebep olduğu belirtiliyor.

Naziler 1942 yılında gaz odalarının kullanımını durdurdu fakat mahkumlara ağır taşlar bağlayarak merdivenlerdenleri koşarak çıkmaya zorladı.

Tutsaklar merdivenin sonuna ulaştıklarında gardiyanlar tarafından tekmelenip tekrar aşağıya düşürülüyordu.

2. Dünya Savaşı sona erdiğinde Almanlar, Avrupa Yahudi nüfusunun üçte ikisinin ölümüne sebep oldu.

KORKUNÇ NAZİ DENEYLERİ
Yazar Sarah Helm'in Ravensbruck'taki Yahudi kadınlarına işkence için kurulmuş kampı son kitabında anlattı

Ravensbruck kampının ilk ziyaretçileri Nazilere muhalefet eden Alman kadınlardı.

Bunlar doktorlar, operacılar, siyasetçiler ve fahişeler olabiliyordu. Daha sonra Nazilerin fethettiği ülkelerden kadınlar gelmeye başladı. Yorgun ve hasta olanların öldürülmesine, ölüm kampında, öncelik veriliyordu.

Hitler'in bakanı Himmler'in verdiği yetkiyle kadın tutuklular üzerinde deneyler yapılmaya başlandı. Sadist doktor Sonntag, yaralı kadınları sopasıyla döverek veya ayakkabısıyla ezerek gezmeyi seviyordu.

Anestezi yapmadan diş çekmenin ise kişisel favorisi olduğu biliniyordu. Askerlerin daha başarılı olması için düzenli seks yapmaları gerektiğini düşünen Himmler, Sonntag'a hastalık bulaşmadan cinsel ilişkiye girmenin yollarını araştırmasını söyledi.

Sonntag kadın hastalara bel soğukluğu ile frengi bulaştırmaya başladı. Hastalığı omuriliğe yapılan iğnelerle bulaştırdılar.

"Tavşan" adı verilen denekler ise savaşta yaralı askerlere nasıl müdahale edilmesini araştırmak için canlı ve güçlü kadınlara verilen isimdi.

"Tavşanlar" yatağa yatırılıp bacakları canlı canlı kesilip, enfeksiyon kaptırılıp tedavi edilmeye çalışılan kadınlardı. Bu süreci kaldıramayan pek çok kadın öldürüldü.

Ravensbruck kampında aşırı yoğunluktan dolayı 1945 yılında gaz odası yapıldı. Silahla öldürme ve zehirlemeye göre çok daha hızlı öldürülebiliyordu. Sadece bir hafta sonunda 2 bin 500 kadın öldürüldü.

30 Nisan 1945'te Ravensbruck kampı Rus askerleri tarafından kurtarıldı. SS subayları kaçmıştı, ancak kampa gelen Rus askerleri kadınlara tecavüz etmeye başladı.

Kampta bulunan Rus bir kadın, Almanlar bizi domuz olarak gördüğü için tecavüz etmiyorlardı ancak bizim askerlerimiz bize günlerce tecavüz ettiler, diye konuştu.

II. Dünya Savaşı sırasında, bir grup Alman doktor toplama kamplarındaki binlerce esir üzerinde, onların rızasını almaksızın acı veren ve genellikle ölümle sonuçlanan deneyler yaptı.

Nazi tıbbı deneylerinin kurbanlarından biri.

Dachau toplama kampında buzlu suda bekletilerek Nazi tıbbî deneylerine maruz kalmış bir kurban. SS doktoru Sigmund Rascher deneyi yönetiyor.

Uçak mürettebatının oksijensiz yaşayabileceği rakımı belirlemek üzere yapılan bir deneyde basınç odasında bilincini kaybeden bir esir (daha sonra ölmüştür.)

Deniz suyunun içilebilir hale getirilmesi için Nazilerin tıbbî deneylerinde kullanılan Roman (Çingene) kurban.

Neungamme toplama kampında tüberkülozla ilgili tıbbı deneylere tabi tutulan Sovyet savaş esiri.


SS doktorları lenf düğümlerini çıkardıktan sonra kalan yarayı göstermeye zorlanan Yahudi çocuk. Bu çocuk tıbbî deneyin bir parçası olarak tüberküloz mikrobu verilen 20 Yahudi çocuktan biriydi. Hepsi 20 Nisan 1945'te öldürüldü.

Neungamme toplama kampında tüberküloz deneylerinde kullanılan yedi yaşındaki Jacqueline Morgenstern. Kampa girilmesinden hemen önce öldürüldü.

1942'de tıbbî deneylerde kullanılan Ravensbrueck'ten sağ kalan Polonyalı siyasi esir Helena Hegier'in deforme olmuş bacağının savaş suçları tahkikatı sırasında incelenmesi. Bu fotoğraf, Nuremberg'deki Tıbbî Dava'da kanıt olarak sunuldu.

Ensizyon sonucu bacağın şekil değiştiren yaralarına tıbbî personel tarafından bilerek bakteri, pislik ve cam parçaları ile enfekte edildi.
Auschwitz-Birkenau'da Dr. Josef Mengele'nin tıbbı deneylerde kullandığı kurbanlar.

Eduard, Elisabeth ve Alexander Hornemann. Neuengamme toplama kampında tüberküloz deneylerinde kullanılan çocuklar, kampa girilmesinden kısa süre önce öldürüldü. Elisabeth Aushcwitz'de tifüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Birleşmiş Milletler personeli Auschwitz kampındaki tıbbî deneylerde kullanılan 11 yaşındaki sağ kalan çocuğa aşı yapıyor.

Alman doktor ve SS yüzbaşı Josef Mengele. 1943'te Auschwitz SS garnizon doktoru (Standortartz) unvanını aldı. Mevkisi gereği çalışabilecek denli formda olanları ve gaz odasına gitmeye mahkumları seçmek ve ayırmaktan sorumluydu.

Auschwitz kampında 10. Blok'ta kalanlar üzerinde tıbbı deneyler yapan Nazi doktor Carl Clauberg.

Friedrich Hoffman bir yığın ölüm kaydıyla, Dachau toplama kampındaki Nazi tıbbî deneyler sırasında sıtmaya yakalanan 324 Katolik rahibin öldürülmesi hakkında ifade veriyor.

Ravensbrueck kampındaki tıbbı deneylerde kullanılan, Doktorlar Davası'nda iddia makamı adına şahitlik yapan dört Polonyalı kadından biri olan Wladislava Karolewska.

Uzmanlık alanı tıp olan bir şahit 22 Kasım 1942'de Ravensbrück toplama kampında kendisine uygulanan prosedürleri açıklarken, toplama kampından sağ kalan Jadwiga Dzido yaralı bacağını mahkemeye gösteriyor.

Ravensbrueck toplama kampında doktorluk yapan Herta Oberhauser Nuremberg'deki Doktorlar Davası'nda hüküm giydi. Obrhauser kamptaki esirler üzerinde tıbbi deneyler yapmaktan suçlu bulundu ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Toplama kampındaki esirler üzerinde tıbbı deney yapmaktan yargılanan Nazi doktorlardan biri, Victor Brack.

Dört Polonyalı kadın Doktorlar Davası'nda iddia makamı adına şahitlik etmek üzere Nuremberg tren istasyonuna geliyor. Soldan sağa Jadwiga Dzido, Maria Broel-Plater, Maria Kusmierczuk ve Wladislawa Karolewska.
15 Aralık 1946.

Sovyet askerleri içinde tıbbı deneylerde kullanılan zehir olan bir kutuyu inceliyor.
27 Ocak 1945'ten sonra, Auschwitz, Polonya.

Buchenwald toplama kampı SS baş doktoru Waldemar Hoven, Amerikan Askerî Mahkemesi huzurunda yargılanması esnasında. Hoven esirler üzerinde tıbbî deneyler yürütmüştür.
23 Haziran 1947, Nuremberg, Almanya

