Şeker hastalarına yeni umut!

Şeker hastalarına yeni umut!
Ank Üni. Tıp Fak. Öğretim üyesi Prof. Dr. İlker Durak önderliğindeki bir grup bilim adamı tarafından uzun akademik araştırma ve çalışmaların sonucunda geliştirilen tamamen doğal ürün Diyason, şeker hastalarının umudu oldu.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim Üyesi Prof. Dr. ilker Durak, diyabet hastalığının tedavisi olmayan bir kader olmadığını, bilakis tedavisi ve çözümünün doğada gizli olduğunu söyledi. Yirmili yaşlara kadar inen şeker hastalığı, tedavi edilmediğinde başta kalp damar tıkanıklığı olmak üzere, kolesterol ve yüksek tansiyon cinsel fonksiyon kaybı iyileşmeyen yaralar böbrek yetmezliği gibi ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verdiğini ifade etti.

Diyason Nedir:
Birçok deneysel çalışmada Diyason'da bulunan bitkisel içeriklerin diyabetlilerde insülin direncini kırarak kan, glikoz seviyesini önemli ölçüde düşürdüğü gözlenmiştir. Glikozun parçalara ayırarak hücrelere girişini kolaylaştırdığı bu sebeple de kana karışmasını engellediği görülmüştür. Ayrıca düzenli olarak kullanıldığında pankreasın normal çalışmasını sağladığı gözlemlenmiştir. Bu çalışmaların neticesinde başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok yerinde onbinlerce diyabet hastası artık hayatlarına sağlıklı bir şekile devam etmektedir. . Doğal ve bitkisel olan Diyason'un bu güne kadar hiç bir yan etkisine rastlanmamıştır. Kullanmaya başladıktan sonra 10 gün içinde etkisini gösterip 6 aylık düzenli kullanımda şeker hastalığının kontrol altına alınmasına yardımcı oluyor. 6 aydan sonra yılda bir kez kullanılması tavsiye edilen ürün Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan onaylı olup ürünümüz uzun bir test aşamasını tamamlayarak diyabet hastalarının kullanımına sunulmuştur.

Danışma ve Bilgi Hattı: 0216 344 33 33 - www.diyasonturkiye.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.