Didim'de Korkutan Ev Yangını

Didim'de Korkutan Ev Yangını
Aydın’ın Didim ilçesinde bir evde çıkan yangın apartmanın diğer katlarına sıçradı.

Apartmanın bahçesindeki çocukların oyun oynarken çıktığı ileri sürülen yangın, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile apartmanı sarmadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Yangın bugün 12:00 sıralarında1318 Sokak Yıldırım Apartmanı No: 11 adresinde bulunan apartmanın bahçesinde bulunan kartonların alev alması sonucu çıktığı ileri sürüldü. Kartonlarla beraber bahçede bulunan tahta parçalarının tutuşmasının ardından Yangın kısa sürede 6 numaralı dairenin açık olan penceresinden evin yatak odasına sıçradı. Odada bulunan eşyaların alev alması ile kısa sürede büyüyen yangın kısa sürede büyüdü.

Yangın sırasında evde bulunan ev sahibi Fatma Billor ile birlikte evde bulunan 2 bayan misafiri ve 1’i bebek 4 çocuk çevredekilerin uyarısı ile evden çıkarıldı. Yangının gören komşuları kovalarla ve hortumlarla yangına müdahale etmeye çalışırken, olay yerine kısa sürede gelen Didim Belediyesi İtfaiye ekipleri bir yangın söndürme aracı ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Bu sırada apartmanda yaşayan vatandaşlarda güvenlik amacıyla Polis ve İtfaiye erleri eşliğinde tahliye edildi. Yangında evi zarar gören ev sahibinin ise yaşlı gözlerle yangın söndürme çalışmasını izledi.

Yangının çıkış nedeni konusunda bilgi edinilemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Didim'de Korkutan Ev Yangını

Didim'de Korkutan Ev Yangını

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.