AK Parti'de Kaset Skandalı

AK Parti'de Kaset Skandalı
Ses kaydı internete düşen AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özhan partisinden istifa etti.

Özmen, partisinin milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile birlikte yine aynı partiden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın icraat ve davranışlarını eleştiren konuşmasının kayıtlarının internette yayınlanması üzerine istifa etti.

Milliyet'in haberine göre; Ak Parti Niğde İl Başkanı Özmen istifasının gerekçelerini kendisine ait iş yerinde basın toplantısı ile açıkladı. Özmen, "Yerel bir gazetede bir dost ortamında ilimize ve partimize daha iyi hizmet olması için sohbet yaparken maksadı aşan bazı sözlerim olmuştur. Bu konuşma gizlice kaydedilerek internet üzerinden yayınlanmıştır. Bu konuda Cumhuriyet Savcılığımıza gerekli müracaatlarda bulundum. Partimizin zarar görmemesi için yönetim kurulu ile birlikte istifa ediyorum" dedi.

'TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜM'

Görevden alındığına yönelik iddiaları cevaplayan Özmen, "Görevden alınmadım. Yönetim kurulu olarak arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu ses kaydından sonra parti içinde bir huzursuzluk ortamı oluştu. Yerel seçimlerde başarılı olmak için bir fedakarlık yapmamız gerekirdi. Biz o fedakarlığı yaptık. Hizmet için yapılan bir konuşma. Herkes bir yerlerde konuşabilir. İnsanların bir arada konuştuklarını ses kaydına alıp kamuoyuna büyük bir meseleymiş gibi anlatılmasından ben üzgünüm. Böyle olmamalıydı. Tuzağa düşürüldüm" diye konuştu.

Söz konusu konuşmalar video paylaşım sitesi YouTube'de yayınlanmış, kısa süre sonra mahkeme kararı ile kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum