AÖF 2013-2014 Kayıtları Ne Zaman?

AÖF 2013-2014 Kayıtları Ne Zaman?
2013-2014 Açık Öğretim Fakültesi kayıtları başladı mı? AÖF kayıt işlemleri ne zaman başlıyor? AÖF Kayıtları Ne Zaman Başlıyor? İnternet başvuru, kayıt ve kayıt yenileme tarihleri şöyle:

AÖF 2013-2014 kayıtları hangi tarihler arasında yapılacak? AÖF Kayıtları Ne Zaman Başlıyor? AÖF 2013-2014 Açık Öğretim Fakültesi kayıt işlemleri hangi tarihte başlıyor?  AÖF 2013-2014 öğretim yılı internet başvuru, kayıt ve kayıt yenileme tarihleri şöyle:

 Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, ‘Jandarma Meslek Eğitimi Önlisans programına kayıt hakkı olanların', ‘Anadolu Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı ile kayıt hakkı kazananların' ve ‘Af kapsamında başvurup başvurusu kabul edilen adayların' internet başvuru ve kayıt işlemlerinin ‘İnternet başvuru' ve ‘AÖF bürolarına kayıt' olmak üzere iki aşamada gerçekleşeceği belirtildi.

KAYITLAR 2-14 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK!

Kayıtların 2-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği ifade edilen açıklamada, "Adayların kayıtlarını tamamlamaları için internet başvurusunun ardından ‘İnternet Başvuru Belgesi' ile birlikte Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2013-2014 öğretim yılı ÖSYS yeni kayıt, Jandarma Meslek Eğitimi kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak Vakıfbank'a ödeme yaptıktan sonra illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlar 2-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihler arasında kayıt yaptıramayanlar ise mazeret beyan ederek 16-17 Eylül tarihlerinde kayıt yaptırabilecekler. Adaylar ‘İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu', ‘Öğrenci Kılavuzu' ile dönemlik kredili sistem hakkında bilgilerin yer aldığı ‘Dönemlik-Kredili Sistem Ölçme ve Değerlendirme Kılavuzu'na http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ya da http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinden ulaşabilirler. Öğrencilik işlemleri ile ilgili sorular için ise 444 10 26 numaralı telefondan Açıköğretim Etkileşim Merkezi'ni arayabilir ya da http://www.anadolu.edu.tr adresindeki ‘Açıköğretim' linkinden büro hizmetleri ve AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirler" denildi.

Kayıt                                                           Tarih

İlk Defa Kayıt Yaptıracaklar  -                         2-17 Eylül Tarihleri Arasında
Kayıt Yenileme Yapacaklar  -                        16-27 Eylül Tarihleri Arasında
Lisans Tamamlama, 2. Üniversite,  DGS, Yatay Geçiş -  30 Eylül - 25 Ekim Tarihleri Arasında
Ek Yerleştirme Yapacaklar  -                        7-25 Ekim Tarihleri Arasında

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.