Üsküdar’ın Değişen Yüzü: Behlül Ünver

Üsküdar’ın Değişen Yüzü: Behlül Ünver
30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine 4,5 ay kala tüm ilçelerde aday adaylarının çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu ilçelerden biri de Başbakan Erdoğan’ın kalesi sayılan Üsküdar…

Üsküdar’da şu ana kadar AK Parti’den 6 aday adayı Belediye Başkanlığı için başvurdu. Bu aday adaylarından biri de AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Behlül Ünver.

Beşeri münasebetleri ve halkla ilişkileri oldukça iyi durumda olan Behlül Ünver’i AK Parti’ye gönül veren ve seçimde oy kullanacak her 5 kişiden 1 tanesi yakından tanıyor.  Özel sektörde 15 yıllık profesyonel yöneticilik deneyimi olan Ünver, bu deneyimini Üsküdarlılara hizmet amacıyla kamuda kullanmak istiyor. AK Parti teşkilatında oldukça sevilen bir isim olarak kendini kabul ettiren Behlül Ünver aynı zamanda bilimsel akademik kariyeri olan yüksek lisans yapmış bir sağlık uzmanı.

Belediye Başkanı olması durumunda ciddi bir proje ekibi ile Üsküdar’a hizmet amacıyla projeler üretecek olan Ünver, ilçe için kayda değer çalışmalar hazırlamış. Ünver’in bir sağlık uzmanı olarak geliştirdiği ilk proje ise Mobil Hastane projesi. Seyyar olarak ilçeyi dolaşacak olan Mobil Hastane projesi sağlık hizmetini vatandaşların evlerinin önüne kadar götürecek.

17 km sahil şeridine sahip olan ancak turizm sektöründen hak ettiği payı bir türlü alamamış olan Üsküdar’a turizm alanında çağ atlatmayı da hedefleyen Ünver’in bu amaçla hazırladığı çalışmalardan biri ise Seyri Üsküdar projesi. Proje ile Üsküdar’ın tarihi ve turistik dokusu yeniden canlandırılırken ilçe bir cazibe merkezi haline getirilecek. Ünver, turizm alanında hazırlayacağı diğer projeler ile Üsküdar’ı turizm alanında bir dünya markası yapmayı hedefliyor.

Ünver ilçedeki işsiz vatandaşları da unutmamış. Sosyal yardımlar ile vatandaşların dertlerine geçici çözümler sağlandığının bilincindeki Behlül Ünver, mecazi ifade ile vatandaşlara balık vermeyi değil balığı tutmayı öğretmek istiyor. Ünver bu amaçla işsiz her vatandaş için ücretsiz Meslek Edindirme Kursları açacak.

İlçenin İstanbul’da bir atlama rampası olmasından rahatsızlık duyan ve “geçilebilir değil yaşanabilir” bir Üsküdar oluşturmak isteyen Behlül Ünver, geniş bir proje ekibi ile kaliteli bir yaşam standardına kavuşturmayı hedefledikleri Başbakan Erdoğan’ın kalesi için ciddi projeler geliştirmeye başlamış bile!..

Ünver, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçesinde Belediye Başkanı olmanın çok büyük bir sorumluluk getirdiğini ifade ederken bu ağır yükün altından ancak ekip çalışması ile kalkabileceğini, başarının sırrının ise vatandaş ve belediye arasındaki uyum olduğunun altını çiziyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum