AK Parti'nin Sınavla Başkan Seçeceği İl

AK Parti'nin Sınavla Başkan Seçeceği İl
AKP, İzmir İl Başkanlığı için ''Sınavlı seçim'' yapıyor. Soruları bilen ve çözüm önerisi beğenilen aday, yeni il başkanı olacak.

AK Partide birbiri ardına gelen, revizyon amacına yönelik teşkilat istifalarından sonra, yeni il ve ilçe yöneticilerinin belirlenmesi için de çalışma başlatıldı. Genel merkez, bazı illerde istifa eden yöneticilere güven tazeledi ve aynı isimleri yeniden atadı.

AK Partide en önemli atama ise İzmir'de yapılacak. Yerel seçimlerin kaybedildiği bu ilde, eski il başkanı Ömer Cihat Atay'ın istifasının ardından il başkanlığına getirilecek kişi için de ''Sınav'' yapılıyor. Adayların özgeçmiş bilgileri incelenip, 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmeleri alınıyor.
 
'' NEDEN KAYBETTİK ?''
Bu çerçevede il başkan adaylarına '' İzmir'de yerel seçimi neden kaybettik ? Diğer partilerin artısı, bizim eksimiz nelerdir? Davranış, söz ve faaliyetleriyle, kaybetmemize sebep olan kişiler var mı ? AK Partinin yeni bir yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediyesini kazanması için neler yapılmalı? gibi sorular yöneltildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum