Metiner Kılıçdaroğlu'nun O Sözlerini Affetmedi

Metiner Kılıçdaroğlu'nun O Sözlerini Affetmedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti’yi destekleyen ve kendilerini eleştiren kalemler için “satılık kalemler” suçlamasına cevap AK Partili Metiner'den geldi.

AK Parti Adıyaman MilletvekiliMehmet Metiner ,o sözleri için de yargıya başvuracağını söyledi. 

"KILIÇDAROĞLU TERBİYE SINIRLARINI AŞIYOR"

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin bir suçlama olmadığını, düpedüz terbiye sınırlarını aşan bir hakaret olduğunu söyleyen Metiner, kastı mahsusa ile yapılmış bu hakareti o kalemlerden biri olarak kendisine iade ediyorum, ifadelerini kullandı. 

METİNER: EN SON KONUŞACAK KİŞİ KILIÇDAROĞLU'DUR

Kılıçdaroğlu'nun “satılık” bahsinde konuşacak son kişi olduğuna vurgu yapan Metiner, sözlerine şöyle devam etti: 

"Kılıçdaroğlu bir kaset operasyona maruz bırakılan kendi genel başkanını açıkça ve resmen satmamış mıdır? Kime mi? Tabii ki o kaset operasyonuyla Baykal’ı koltuğundan indirip CHP’yi dizayn etmek isteyenlere… Sonradan Pensilvanya ile geliştirdiği ilişkiler bu operasyondaki işbirliğini de açıklamaktadır yeterince… Bir yanda genel başkanının bir komploya maruz kaldığını söyleyip öbür yanda el altından genel başkanlık hesapları yapmak nasıl bir duyguyla açıklanabilir acaba? Genel Başkanının evinden çıkarken aday olmayı asla düşünmediğini açıklayan Kılıçdaroğlu’nun daha bu sözlerinin mürekkebi kurumadan kendi genel başkanını nasıl koltuğundan indirdiğini herkes gördü. Dahası, kendisini genel başkanlık makamına taşıyan herkesi de süreç içinde tasfiye etti. O tasfiye edilenlere sorun bakayım, “satma”nın ne demek olduğunu anlatsınlar size. Kılıçdaroğlu, ABD mahreçli neo-conların ve malum körfez ülkelerinin projesi olan badem bıyıklı bir neo-conu nasıl CHP’nin adayı olarak kabul ettiğini açıklasın da bilelim…

"BEN DAVA AÇIYORUM DİĞERLERİ DE AÇSIN"

Kılıçdaroğlu'nun sözünü ettiği medyada köşe yazan bir kalem olarak bu hakaretinin hesabını yargı karşısında soracağını belirten AK Partili Metiner, avukatına dava açması için talimat verdiği açıkladı ve ekledi: "Diğer arkadaşlarımı da vakit geçirmeden dava açmaya davet ediyorum."

"EĞER HAKARET DEĞİLSE BEN DE KULLANACAĞIM"

Metiner'in son çağrısı ise hukukçularaydı. “Satılık” nitelemesi hakaret ise hukuk gereğini yapmalıdır, diye sözler sarfeden AK Partili vekil, aksi takdirde bu niteleme bundan sonra tarafımdan ilgili kişiler için rahatlıkla kullanılacaktır, uyarısında bulundu. 

Haber 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.