Erdoğan'ın Yeni Sloganı Hazır!

Erdoğan'ın Yeni Sloganı Hazır!
Haliç Kongre Merkezi'nde bugün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri vizyon belgesinin satırbaşlarına ulaşıldı.

45 sayfalık bir kitapçık haline getirilen vizyon belgesinin kapağında "Yeni TürkiyeYolunda Demokrasi, Refah, İtibar" sloganı ve Recep Tayyip Erdoğan imzası yer alıyor.

Erdoğan'ın yapacağı tarihi konuşma YeniTürkiye Vizyonu, Siyaset, Toplum, Dünyabaşlıklarından oluşuyor.

İşte, Erdoğan'ın 2023 yolunda Yeni Türkiye Vizyonu:

SEVDAMIZ DA DAVAMIZ DA: Yeni Türkiye hedefine yorulmadan, bıkmadan, yılmadanilerleyeceğiz. Milletimiz ile, hangi siyasi görüşten, hangi sosyal, dini, etnik kimlikten gelirsegelsin bütün vatandaşlarımız ile birlikte, can cana, yan yana Yeni Türkiye idealini gerçekleştireceğiz. Sevdamız da, davamız da budur.

TARİHİYLE BARIŞAN: Yeni Türkiye, devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığıTürkiye'dir. Kendi tarihinden, kültüründen, dilinden ve coğrafyasından uzak kalan değil, aksine ondan güç alan, onunla gurur duyan bir Türkiye inşa ediyoruz.

KUCAKLAYAN: Yeni Türkiye,büyümüş, kalkınmış ve güçlü Türkiye'dir. Yeni Türkiye, daha da çoğullaşan, farklılaşan toplumumuzu kucaklayan Türkiye'dir. Yeni Türkiye, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselen Türkiye'dir.

DÜNYADA SÖZ SÖYLEYEN: Yeni Türkiye, her insanının vatandaş olmakla gurur duyacağıdünya devleti Türkiye'dir. Yeni Türkiye, dünyaya daha açık, daha şeffaf, öncü bir Türkiyeolacaktır. Yeni Türkiye, bölge ve dünya barışına, adalete ve hakkaniyete daha çok hizmeteden bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, dünyaya söz söyleyen, dünya ölçeğinde hareket eden bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiyeolacaktır.

MEDENİYET MERKEZİ: Yeni Türkiye; bütün farklılıkları ile birbirini seven, birbirine kenetlenmiş, kendine güvenen, özgür, sorumlu ve erdemli insanlarıyla yeniden dünyanınmedeniyet merkezi olan bir Türkiye olacaktır.

DÖRT TEMEL HEDEF: Erdoğan'ın açıklayacağı manifesto da ise 2023 yılında dört temelhedef sıralanıyor; Demokrasiyi daha da geliştirmek, Siyasi ve toplumsal normalleşmeyisağlamak, Toplumsal refahı daha çok yükseltmek, Dünyada öncü ülkeler arasına girmek.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum