Bahçeli YSK'yı Eleştirdi!

Bahçeli YSK'yı Eleştirdi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bolu'da katıldığı iftar programı sonrası YSK'nın Erdoğan kararını eleştirdi.

Akademililer Birliği'nin Bolu'da düzenlediği iftar programında konuşan Bahçeli, "Yüksel Seçim Kurulu'na itiraz ediyoruz. 'Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olarak seçimlere girebilir' kararı alıyor. Bu bir haksız rekabet değil mi?"diye konuştu.

''KİMSE BAŞBAKAN ERDOĞAN DEMEMELİ''

Bahçeli, "Hergün TOKİ ile valiliklerin bir takım faaliyetleri ile halkın huzuruna çıkıp milletin imkanlarını kendi menfaatine kullanan bir şahsiyet, cumhurbaşkanlığı seçiminde kendini ortaya koyarken, nasıl adaletli bir cumhurbaşkanı olacaksın sen. Bugünden itibaren kimse 'Başbakan Erdoğan' dememeli. Çünkü başbakanlık vasfı kalmamıştır. Peki ne demeli? 'Cumhurbaşkanı AKP adayı Recep Tayyip Erdoğan' demek lazımdır." dedi.

''SENİN SEÇİMLERE GİRMEYE HAKKIN YOK''

Başbakan Erdoğan'ı sert bir dille eleştiren Bahçeli, açıklamalarına şöyle devam etti: "Bu cumhurbaşkanı adayı olan kişi baştan aşağı kendisini yalan üstüne inşa ediyor. Her konuda bu böyle. Başbakan olarak senin seçimlere girmeye hakkın yok. Yasayı hazırlarken milleti her konuda aldattığın gibi burada da aldatmışın."

''İHSANOĞLU İÇİN ÇALIŞMA KARARI ALDIK''

MHP olarak bu haksızlıkları, bu adaletsizlikleri, her parti bir aday çıkartacağı yerde, bunlara karşı mücadele verebilecek bir çatının oluşması gerektiğini vurguladıklarını dile getiren Bahçeli, "Ekmeleddin İhsanoğlu beyefendi, artık millete malolmuş bir cumhurbaşkanı adayımızdır" dedi. Tüm MHP teşkilatlarının Anadolu'yu karış karış dolaşacağını belirten Bahçeli, "Devletin imkanlarıyla, TOKİ'nin artıklarıyla yapılmış olan mitinglerin gösterişine karşılık, halkımızla bütünleşe bütünleşe Ekmeleddin İhsanoğlu bey için çalışmak için prensip kararı aldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum