BBP'den Başbakan'a İlginç Çağrı

BBP'den Başbakan'a İlginç Çağrı
BBP Kocaeli İl Başkanı Avukat Şeref Gönenli, Başbakan Erdoğan’a ilginç bir çağrıda bulundu.

AK Parti lideri Erdoğan’ın Van’da yakın çevresi tarafından aldatıldığını savunan Gönenli, “Sizi yanlış yönlendiren kılavuzlarınız, sizi Kocaeli’de de yanıltmasınlar. Sahte üye yapmaktan sabıkalı AKP Kocaeli İl Teşkilatınız da en az Van’daki teşkilatınız gibi yanlış yapmaya müsaittir. BBP Kocaeli İl Başkanı diye başka birini size yutturmaya kalkmasınlar. Aman dikkat edin” dedi. 

“Erdoğan’ı kılavuzları yanlış yönlendiriyor” diyen BBP Kocaeli İl Başkanı, açıklamasında şunları kaydetti: 

“Van mitinginde, kendisine pirim toplayabilmek için BBP’nin Van İl Başkanı kendisine destek veriyormuş gibi göstermeye çalışan Sayın Erdoğan, bu davranışıyla ne kadar acziyet içerisinde olduğunu ve toplumu kandırarak oy devşirdiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Siyasette yerleşmiş ahlaki değerler vardır. Fakat AKP iktidarı, özellikle Başbakan Erdoğan hemen hemen ülkedeki her türlü değeri ayaklar altına aldığı gibi, maalesef bu siyasi ahlaki değerleri de ayaklar altına almıştır. Siyasetin tek limanı ahlaktır diye yola çıkanların, siyasetteki her türlü ahlaksızlıktan medet umar halde davranıyor olması, üzerinde düşünülmesi gereken bir husustur. BBP Van İl Başkanı diye kürsüye çıkardığı vatandaşa hangi vaatte bulundular çok merak ediyorum. Çünkü oraya o ünvanlı çıkmak aklı başında adamın işi olamaz.  Tıpkı o adamı oraya çıkaranların aklının başında olmadığı gibi. Sayın Erdoğan’ı “dar ve oligarşik” yapısı her zaman ki gibi yanlış yönlendirmişler. 

Sizi yanlış yönlendiren kılavuzlarınız, sizi Kocaeli’de de yanıltmasınlar. Sahte üye yapmaktan sabıkalı AKP Kocaeli İl Teşkilatınızda en az Van’daki teşkilatınız gibi yanlış yapmaya müsaittir. BBP Kocaeli İl Başkanı diye başka birini size yutturmaya kalkmasınlar. Ülkemizi böyle basit eylemlerden medet uman bir başbakanın ve teşkilatlarının yönetmesinden dolayı utanç duyuyoruz. Bizleri daha fazla utandırmayın. Biraz da olsa ahlaklı siyaset yapın.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum