SP'den AK Parti'ye Erbakan Tepkisi

SP'den AK Parti'ye Erbakan Tepkisi
Saadet Partililerin AK Parti Konya teşkilatına yönelik Erbakan tepkisi artarak devam ediyor: "Kirli siyasetinize alet etmeyin."

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak amacıyla Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı istismar etmeye kalkan AK Parti Konya İl Başkanlığı’na Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar’dan yeni bir uyarı geldi. 

Söz konusu afişin mutlaka kaldırılmasını istediklerini söyleyen Uyar, “Millî Gazete’nin haberinin ardından tarafımıza yapılan hiçbir açıklama olmadı. O reklam afişini de kaldırmadılar. Sesleri çıkmıyor. Ben haberden önce AKP’nin İl Başkanı ile bu konuyu görüştüm. ‘Hocamızı bu tür şeylere alet etmeyin, fotoğrafı kaldırmanızı istirham ediyorum’ dedim. İl Başkanı ise, ‘Erbakan Hoca kimsenin tekelinde değil’ dedi. Ben de elbette Erbakan Hoca kimsenin tekelinde değil ama onu kirli siyasetinize alet edemezsiniz. Kendimiz Milli Görüşün lideri olarak ve partimizin başında vefat etti” dedim. Tüm uyarılarımıza rağmen afiş hâlâ duruyor”dedi.

Küstah Açıklama

Afiş ile ilgili AK Parti’den herhangi bir açıklama gelmediğini belirten Uyar, “Ben haberden önce AKP’nin İl Başkanı ile bu konuyu görüştüm. Hocamızı bu tür şeylere alet etmeyin, fotoğrafı kaldırmanızı istirham ediyorum” dedim. İl Başkanı ise, “Erbakan Hoca kimsenin tekelinde değil” dedi. Ben de elbette Erbakan Hoca kimsenin tekelinde değil ama onu kirli siyasetinize alet edemezsiniz. Kendisi Milli Görüşün Lideri olarak ve Saadet Partimizin başında vefat etti” dedim.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum