İşte Davutoğlu'nun İlk Talimatı

İşte Davutoğlu'nun İlk Talimatı
Recep Tayyip Erdoğan başbakanlık vekaletini Ahmet Davutoğlu’na verdi. Davutoğlu'nun ilk mesaisi çiftçinin elektrik borcu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘başbakanlık’ vekaletini alanAhmet Davutoğlu, ilk mesaisindeMardin’de çiftçilerin yaşadığı elektrik kesintisini ve üç gündür bölgede yaşanan sorunları ele aldı.
 
Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulu’ndaki yemin töreninin  ardından, AK Parti Grubu’ndaki makamına geçti. Davutoğlu, burada Enerji ve  Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,  İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler, Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey ile bir araya geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş ve  Belma Satır’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Yıldız ve milletvekilleri, Ahmet  Davutoğlu’na, vatandaşların elektrik kesintileri nedeniyle 3 gündür  Mardin-Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapatması konusunda bilgi verdi. Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu’nun, çiftçilerin elektrik borçlarının  tarımsal destekleme primlerinden ödenmesi konusunda çalışma yapılmasını  istediğini belirten Akdağ, “Bu soruna çözüm bulunması ve bu konuda bir Bakanlar  Kurulu kararı hazırlanması noktasında Başbakanlık Müsteşarı’na talimat verdi. Soruna en kısa sürede çözüm bulunacak” dedi. 

Vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum