Erdoğan: Artık Kürt Sorunu Yok Kardeşim

Erdoğan: Artık Kürt Sorunu Yok Kardeşim
Ekonomi Ödülleri Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Varsa yoksa Kürt sorunu ne Kürt sorunu artık böyle bir şey yok kardeşim Diyarbakır konuşmamda bunu açıkladım her etnik unsurun kendisine göre sorunu var" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürt sorunu olmadığını belirterek, "Allah aşkına bizden farklı neyiniz var, her şeye sahipsiniz" dedi.

Artık Kürt Sorunu Yok Kardeşim!

İşte Erdoğan'ın o açıklamasının tamamı

- Varsa yoksa Kürt sorunu ne Kürt sorunu artık böyle bir şey yok kardeşim Diyarbakır konuşmamda bunu açıkladım her etnik unsurun kendisine göre sorunu var. Hepsinin sorunu var bunu gidermenin görevi hükümetin sorunu neyin eksik kardeşim bu ülkede bir Kürt olarak cumhurbaşkanı, bakan oldun mu oldun TSK'da yer aldın mı aldın daha ne istiyorsun Allah aşkına bizden farklı neyiniz var.

Asimilasyon Politikalarını Ayaklar Altına Aldık!

Yıllar yılı yolunuz yoktu yolunuzu yaptık. Kardeşlerim dert başka biz ret ve asimilasyon politikalarını ayaklarımız altına aldık. Çünkü biz şunu söyledik yaratılanı yaratandan ötürü sevdik ve sevmeye devam edeceğiz. 36 etnik unsurun tamamını kardeşim olarak kucakladım ama bu işleri köpürterek ne yazık ki bu işin siyasetini çirkin şekilde yapıyorlar. Hep birlikte Türkiye olmamız lazım. Bu ülkede milletvekili sıfatı taşıyan iki zat kendi ülkesini dışarıya şikayet ediyor böyle bir muhalefet anlayışı var küreselleşme bile neredeyse geride kaldı ama Türkiye'de bazı kafalar değişmiyor. Dünyanın yaşadığı bu değişimi ıskalama lüksüne sahip değiliz. Bunun için yeni Türkiye yeni anayasa ve başkanlık sistemi diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum