İsmail Filiz Kimdir, hakında detaylı bilgi - Survivor 2016 // İsmail Filiz kim

İsmail Filiz Kimdir, hakında detaylı bilgi - Survivor 2016 // İsmail Filiz kim
İsmail Filiz kimdir, Survivor 2016 yarışmacısı İsmail Filiz kimdir, hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. İsmail Filiz biyografi burada!

İsmail Filiz kimdir, Survivor 2016 yarışmacısı İsmail Filiz kimdir, hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. İsmail Filiz biyografi burada! Survivor 2016 kadrosunda adı geçen ve Kenan İmirzalioğlu'na benzerliği ile dikkatleri çeken İsmail Filiz kimdir? Yeni sezonda yarışacak olan survivor ismail filiz biyografisi, hayatı ve detayları haberimizde.

İSMAİL FİLİZ KİMDİR?

İsmail Filiz (d. 23 Mayıs 1980, Çankırı), Türk, dizi ve sinema oyuncusudur

Biyografi
1980 yılında Çankırı'da doğdu. Babası Ak Parti 24. Dönem Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'dir. İlköğretimi Çankırı'da tamamladı. Liseyi Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde okudu. Ankara Başkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

9 Temmuz 2006 yılında Evren Filiz ile evlenen ünlü oyuncu 2011 yılında ayrılmıştır.

İlk rolü 2009'da yayınlanmaya başlanmış olan, başrorollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Barış Falay ve Yiğit Özşener'nde bulunduğu Ezel adlı dizideki Ömer Uçar karakteridir.

2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol almıştır. Filmde "Üsteğmen Tunç Sözeri" karakterini canlandırmıştır.

2014 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Paşa Gönlüm dizisinde başrolde "Melih" karakterini canlandırmıştır, dizi 3. bölümde yayından kaldırılmıştır.

Oyuncu 2014 Aralık ayında Show Tv'de yayınlanmaya başlayan, Tayfun Güneyer'in yazıp yönettiği, Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz ile birlikte başrolü paylaştığı Ezra adlı dizide Silah kaçakçısı Azeri suç makinesi "Çahangir Hüseyinov" karakterini canlandırmıştır.

2016 SURVİVOR KADROSUNDA ANILAN DİĞER İSİMLER

2016 Survivor kadrosu için; Yılmaz Morgül ve İsmail Filiz dışında geçen isimler ise şunlar; Son Osmanlı Yandım Ali" filmiyle adını duyuran Ukrayna'nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes'in ponpon kızlarından Tuğba İldiz'i düşündüğü iddialar arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.