Türkiye Yunanistan Maçı Ne zaman, TÜRKİYE YUNANİSTAN saat kaçta 17 kasım

Türkiye Yunanistan Maçı Ne zaman, TÜRKİYE YUNANİSTAN saat kaçta 17 kasım
Türkiye Yunanistan maçı ne zamn oynanacak. Nefesler tutuldu Türkiye Yunanistan maçı hakkında detaylı bilgiler burada.

Türkiye Yunanistan maçı ne zamn oynanacak. Nefesler tutuldu Türkiye Yunanistan maçı hakkında detaylı bilgiler burada. Millilerin 17 Kasım Salı günü hazırlık maçında İstanbul'da konuk edeceği Yunanistan'ın aday kadrosu açıklandı. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 17 Kasım Salı günü hazırlık maçında karşılaşacağı Yunanistan’ın aday kadrosu ve programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Yunanistan, karşılaşma için 14 Kasım Cumartesi günü İstanbul’a gelecek ve 16 Kasım Pazartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda tamamı basına açık antrenman gerçekleştirecek. Yunan kafilesi karşılaşmanın ardından 18 Kasım Çarşamba günü sabah saatlerinde Atina’ya hareket edecek.

Teknik direktörlüğünü daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Kardemir Karabükspor’u da çalıştıran Alman Michael Skibbe’nin yaptığı Yunanistan Milli Takımı’nın aday kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Kaleci: Orestis Karnezis (Udinese), Stefanos Kapino (Olympiakos), Markos Vellidis (PAS Giannina)

Defans: Georgios Tzavellas, Stelios Kitsiou (PAOK), Konstantinos Manolas, Vassileios Torosidis (Roma), Evangelos Moras (Verona), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Jose Holebas (Watford), Loukas Vyntra (Hapoel Tel Aviv), Kyriakos Papadopoulos (Bayer Leverkusen), Dimitrios Siovas (Olympiakos)

Orta saha: Alexandros Tziolis, Dimitrios Pelkas (PAOK), Andreas Samaris (Benfica), Panagiotis Tachtsidis (Genoa), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Athanasios Petsos (Rapid Wien)

Forvet: Konstantinos Mitroglou (Benfica), Stefanos Athanasiadis (PAOK), Nikolaos Karelis (Panathinaikos), Apostolos Giannou (Asteras), Christos Aravidis (AEK), Konstantinos Fortounis (Olympiakos)

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda 17 Kasım Salı günü oynanacak Türkiye-Yunanistan karşılaşması, saat 20.15'te başlayacak.

Fransa'da oynanacak Euro 2016 turnuvasına direkt olara katılmayı hak kazanan A Milli futbol takımımız, bu turnuva için ilk hazırlık maçına Katar karşısında çıktı. Bu karşılaşma da sahada görmek istediklerine gören Fatih Hoca durumdan bir hayli mutlu göründü. A Milli Futbol Takımımız Euro 2016 için 2. hazırlık maçını komşu ülke olan Yunanistan ile oynayacak. Peki oynanacak olan 2. hazırlık karşılaşması olan Türkiye Yunanistan maçı ne zaman? Bu sorunun detaylı cevabı haber detayımızda yer alıyor. Bu karşılaşma için Riva da toplananacak olan Milli takımımız hazırlıklarını orada sürdürecek. Yunanistan ile oynanacak olan hazırlık maçının hangi sahada oynanacağı da netlik kazandı. Türkiye Yunanistan maçı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Tarih boyunca Türkiye ile Yunanistan 9 kez karşı karşıya geldi. Bu oynanan karşılaşmaların 6 sını a millilerimiz kazanır iken, konuk ekip Mavi beyazlılar ise 1 maçtan galibiyet ile sahadan ayrıldı, 2 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Oynanan bu 9 maçta toplamda 21 gol geldi. Atılan bu 21 golün, 15 golünü millilerimiz, 6 gol ise Yunanlar'dan geldi. Peki oynanacak olan Türkiye Yunanistan maçı saat kaçta?


17 Kasım sali günü oynanacak olan Türkiye Yunanistan maç saati de belli oldu. Peki Türkiye Yunanistan maçı saat kaçta? Euro 2016 maçlarından önce önemli olan karşılaşma saat 19:30'da oynanacak. İlk hazırlık maçına Katar ile çıkan milli takımımız sahadan 2-1'lik galibiyet ile sahadan ayrıldı. Sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrılan milli takımımızın gollerini ise Arda Turan ve Cenk Tosun attı. Karşılaşmada gollerin asistini ise ilk golü atan Arda Turan ve oyuna sonradan dahil olan Olcay Şahan yaptı. A Millilerimiz Yunanistan maçının hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girecek. Katar maçı ile de Yunus Mallı ve Atınç Nukan ilk kez milli takım formasını giymiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.