Fenerbahçe Transfer haberleri - FB transfer gelişmeleri burada son gelişmeler 2016

Fenerbahçe Transfer haberleri - FB transfer gelişmeleri burada son gelişmeler 2016
Fenerbahçe Transfer haberleri burada. Son dakika Fenerbahçe Transfer haberlerini okumak için tıklayınız

Fenerbahçe Transfer haberleri burada. Son dakika Fenerbahçe Transfer haberlerini okumak için tıklayınız UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'nin son haberleri, rakiplerden gelişmeler ve puan durumuna ulaşabilirsiniz. Ayrıca Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonunda oynayacağı karşılaşmalar ile ilgili detaylı analizler, maç raporları, maç sonu açıklamalar ve muhtemel dizilişlere ulaşabilirsiniz.

SON DAKİKA FENERBAHÇE HABERLERİ (FB Haberleri)
Sarı Kanarya'da yaşanan transfer gelişmeleri, talip olunan futbolcular ve transfer söylentileri de FutbolArena editörleri tarafından hazırlınan özel Fenerbahçe sayfasındaki yerini alıyor. Binlerce Fenerbahçe taraftarı ile birlikte sarı lacivertlilerin haberlerini en güncel ve detaylı yorumlarla okuyabilirsiniz.
 

Sezon başı Fenerbahçe'nin transfer listesinde "1 Numarada" yer alan Arjen Robben, İngiltere yolcusu. 

Sarı lacivertlilerin bu sezon sonu bir kez daha girişimde bulunmaya hazırlandığı Hollandalı yıldıza, Manchester United talip olmuş durumda. 

İngiliz basınında çıkan iddialara göre futbolcunun sakatlığı döneminde Bayern'nin sıkıntı yaşamaması ve Lewandovski'nin patlama yapması sebebiyle Alman ekibinin bu transfere sıcak baktığı ifade edildi.
 
Ayrıca Robben'nin oyunu bireysel oynadığı ve Polonyalı golcünün bu sebeple yeni transfer Costa ile daha iyi anlaştığı iddiaları da var. Sezon başı Schweinsteiger'i transfer eden Manchester United şimdi yine aynı kulüpten bu sefer daha büyük bir yıldızı getirmek istiyor. 

Futbolcunun sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. 

Ve Feghouli

Daily Miror'daki habere göre Manu, devre arası sadece Robben ile yetinmeyecek. Fenerbahçe'nin transferine çok yaklaştığı ancak Valencia'nın satmadığı Feghouli'yi de devre arası bitirmeye çalışacak. 

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Cezayirli fırtına gibi esmeye devam ediyor. Tottenham ve İnter'in de futbolcuya talip olması sebebiyle Manchester ekibi bu transferi sezon sonuna bırakmak istemiyor. 

Önereceği cazip bir bonservis bedeli ile Valencia'yı ikna edeceğini düşünüyor. 

Kırmızılar lakaplı İngiliz devi 22 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı '1994 jenerasyonunun en iyisi' olarak kabul edilen Markovic'ten bir türlü faydalanamamıştı.

Liverpool yaz transfer döneminin sonunda 21 yaşındaki futbolcuyu opsiyon koymadan F.Bahçe'ye kiralamıştı. Liverpool'da Brendan Rodgers'ın yerine Jürgen Klopp gelince transfer politikası da değişti. Alman teknik adam bir yandan Markovic'i yakından takip ederken diğer taraftan kanada transfer yapılmasını da istedi.

'KALACAĞIM' DEMİŞTİ
Liverpool Echo Gazetesi'nin haberine göre Kırmızılar, Schalke'den Leroy Sane'ye kanca attı. İngiliz devi, Ocak ayında bu transferi noktalarsa Lazar Markovic de F.Bahçe'ye kalacak. Sırp futbolcu kısa süre önce verdiği röportajda "İstanbul'u ve takımımı çok seviyorum. Buraya alıştım. Kiralık bir futbolcu gibi hissetmiyorum. Sanki buraya aidim. F.Bahçe'den kalmam yönünde bir talep gelirse seve seve kabul ederim" demişti.

Fenerbahçe'de yaşanan gol sıkıntısına rağmen defansın gösterdiği uyum Vitor Pereira'nın yüzünü güldürdü. Portekizli teknik adam ligde ve Avrupa'da oynadığı son 6 maçta gol yemeyen takımının ofansif sıkıntılarını atlatması için Lazar Markovic'in sakatlığını atlatmasını bekliyor. Osmanlıspor maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden Sırp oyuncunun önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara katılması bekleniyor. Mersin İdman Yurdu maçında riske atılmayacak Sırp futbolcunun Molde deplasmanında kadroda olması belirtiliyor.
Markovic için asıl tehlike!
Ancak Markovic konusunda asıl sıkıntı sakatlığı değil. Liverpool'dan kiralanan genç yıldızın devre arasında bu takıma geri dönebileceği yazıldı. Devre arasında Draxler ve Sane için girişimlerde bulunacak Liverpool'un bunlarda başarısız olursa Markovic'i geri çağıracağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.