Trabzonspor Gençlerbirliği maçı Özet ve Goller (TS - GB SKOR, GENİŞ ÖZETT)

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı Özet ve Goller (TS - GB  SKOR, GENİŞ ÖZETT)
Trabzonspor Gençlerbirliği karşılaşması sona erdi. Trabzonspor Gençlerbirliği maçı geniş özet ve golleri burada. Trabzonspor Gençlerbirliği maçı skor, kaç kaç

Trabzonspor Gençlerbirliği karşılaşması sona erdi. Trabzonspor Gençlerbirliği maçı geniş özet ve golleri burada. Trabzonspor Gençlerbirliği maçı skor, kaç kaç Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, zor günler geçiren Trabzonspor, evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Trabzonspor'un cezası nedeniyle ev sahibi taraftarların alınmadığı mücadeleyi bordo-mavililer uzatma dakikalarında gelen golle 1-0 kazandı.

Pozisyon açısından oldukça kısır geçen mücadelede iki takım da hücum varvasyonları açısından oldukça zayıf kaldı. İki takımın da uzatma dakikalarına kadar sadece 1'er şutu kaleyi buldu. Ancak son dakikalara doğru baskısını artıran Trabzon, 90+3. dakikada Mehmet Ekic'nin golüyle öne geçti ve maçtan da 1-0 ile ayrılarak, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu skorun ardından Trabzonspor Şota Arveladze'nin ardından takımın başına geçici olarak gelen Sadi Tekelioğlu'nun ilk maçında 3 puanı kaparken, 17 puanla 9. sıraya yükseldi. Üst üste 3. maçından da galibiyet çıkaramayan Gençlerbirliği ise 12 puanla 14. basamakta yer aldı.

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

M.S....Ve karşılaşmada son düdük geldi.

93'Soldan Alper'in ortasını kafayla savunma uzaklaştırdı. Topun indiği yerde Mehmet vardı. Sol ayağı ile vuruşu savunmaya çarpınca kaleciyi yanılttı ve ağlarla buluştu

92'GOL! Mehmet Ekici attı

92'Gençlerbirliği'nde Berat çıkıyor Atabey oyunda.

91'Maçın sonuna +4 dakika eklendi

90'Cavanda sağdan ortaladı. Okay kafayla indirdi. Penaltı noktasının gerisinde Özer vurdu ancak top Hopf'ta kaldı

89'M'bia topla çıkmaya çalışırken kaptırdı. Gençlerbirliği atağına dönüşmek üzere olan pozisyon öncesinde hakem M'bia'ya faul yapıldığına karar verdi.

81'Mehmet Ekici ceza alanı dışından şansını denedi ancak top yandan auta çıktı.

80'Özer sağdan ceza alanına doldurdu. Cardozo'ya doğru gelen topu penaltı noktası üzerinden Ahmet Çalık kafayla karşıladı.

79'Gençlerbirliği'nde İrfan Can Kahveci yerini Doğa Kaya'ya bıraktı.

78'Erkan bu sefer sağdan ortaladı. M'bia ceza alanı çizgisinde topu Mehmet'e indirdi. Ancak Mehmet'ten önce Gençlerbirliği savunması araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

77'Özer sağdan ceza alanına ortaladı. Topun indiği yer hem Cardozo hem de M'bia'nın arkasıydı.

76'Cardozo müthiş bir ara pasıyla Erkan'ı savunmanın arkasına kaçırdı. Kale ağzına inen topa Hopf çıktı ve kayarak sahip oldu.

75'Erkan'ın pasında Özer topla birlikte ileri çıkmaya çalıştı ancak topun kontrolünü sağlayamadı

74'Trabzonspor yarı sahasının sağ bölümünden kazanılan serbest vuruşta Gençlerbirliği ceza alanına yapılan orta sonucu Kulusic'in vuruşundan yararlanamadı.

73'Trabzonspor 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Gençlerbirliği ise henüz oyuncu değiştirmedi.

72'Trabzonspor'da Marin oyundan çıkarken Mehmet Ekici oyunda

71'Topla oynama oranları: Trabzonspor %49 - Gençlerbirliği %51

69'Berat solda topla buluştu. Ceza alanına girip şutunu çekti ancak oldukça kötü bir şut oldu ve top auta çıktı.

68'Erkan uzun mesafeli şık bir ara pası ile topu savunmanın arkasına kaçan Marin'e çıkardı. Marin içinse ofsayt bayrağı kalktı.

67'Stancu soldan ceza alanına girmek istedi ancak günün başarılı ismi Aykut izin vermedi.

66'İrfan Can Kahveci kendi taşıdığı topla ceza alanına girdi. Şutunu da çekti, .Savunmaya çarpan top az farkla kalenin üstünden kornere çıktı.

65'Ahmet Çalık savunmanın arkasına doğru etkili bir pas çıkardı. Stancu topa hareketlendi ancak top hızlıydı ve auta çıktı.

64'Trabzonspor'da Cavanda rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü

62'Gençlerbirliği orta alanından Özer, topa vurmak isterken Landel'e faul yapınca bir anda gerginlik yaşandı. Ancak Özer ve Landel aralarında anlaşarak tatsızlığın büyümesine engel oldu

61'Trabzonspor'da Sefa yerini Erkan'a bıraktı.

60'Gençlerbirliği atağında Ahmet Çalık ceza alanı içinde yaşanan karambolde topu önüne aldı ancak öncesinde ofsayt bayrağı kalkmıştı

59'Bogdan Stancu sol kanatta topu içeri taşımaya çalıştı. İki oyuncu baskı yapınca topun kontrolünü sağlayamadı.

58'Trabzonspor'da N'Doye yerini Cardozo'ya bıraktı.

57'Bu arada Gençlerbirliği'nde Olafur Skulason sakatlığı nedeniyle sedye ile oyun alanı dışında alındı.

57'Trabzonspor'da Erkan ve Cardozo birazdan oyuna girecek.

56'Marin sağdan yine şık bir orta yaptı. Yine arka direğe inen topa müsait pozisyondaki Özer kafayı vurdu. Ancak vuruşu yandan auta çıktı.

55'Marin sağda buluştuğu topu bekletmeden ceza alanına doldurdu. Arka direkte bulunan N'Doye top hareketlendi ancak arkasına düşünce savunma uzaklaştırdı

54'Gençlerbirliği adına Landel, Trabzonspor adına da M'bia günün hareketli isimleri.

53'N'Doye sağdan ara pası ile Cavanda'yı düşündü ancak Belçikalı koşmadı. O topa hareketlenen Sefa oldu. Sefa için de ofsayt bayrağı kalktı

52'İkinci yarı ilk yarıya nazaran daha hareketli başladı diyebiliriz.

51'Gençlerbirliği etkili geldi. Olafur Skulason sağdan ceza alanına ortaladı. Penaltı noktasına hareketlenen Berat kafayı vurdu ancak top yandan auta çıktı.

50'Okay kendi yarı sahasından uzun mesafeli bir pas denedi ancak top kaleci Hopf'a kadar gitti

49'M'bia sağdan ceza alanına doldurdu ancak savunma kafayla karşıladı

48'Trabzonspor'da Erken Zengin, Cardozo ve Mehmet Ekici ısınan oyuncular arasında yer alıyor.

47'Ev sahibi ekipte Olafur Skulason yerde kaldı ve sakatlık geçiriyor. Oyun tedavisi için durdu

46'Mücadelenin ikinci yarısına Trabzonspor başladı.

Maçta ilk yarı sona erdi. 

44'Landel orta sahadan aldığı topla sağ çizgiye indi. 3 kişiyi geçen Landel ayağı kayıp düşünce topu da kaptırdı. Landel'in bu maçta birkaç defa daha ayağının kaydığı gözlendi. Yanlış krampon seçimi bu gibi sonuçlara neden olabilir.

43'İrfan ceza alanı dışından şansını denedi. Zayıf vuruşu Onur'un kontrolünde auta çıktı.

42'Maç düşük bir tempoda ilerlemeye devam ediyor. İki takım da ayağa paslarla aktif dinlenmeye geçti bu dakikalarda.

41'İlk yarıda son 5 dakikanın içindeyiz. Seyircisiz oynanan maçta 0-0 beraberlik sürüyor.

40'Marin, M'bia'nın kaptığı topta ceza alan ön çizgisinde buluştu. Ara pası ile N'Doye'u düşündü ancak Gençler savunması
dikkatliydi.

39'Alper soldan kendi taşıdığı topu ileri taşıdı. Ceza alanına da ortasını yaptı ancak N'Doye'den önce Kulusic kafayla topu karşıladı.

37'Trabzonspor geride kalan dakikalarda henüz isabetli şut çekmeyi başaramadı

36'Devam eden karambolde Landel yerde kaldı. Bir anda gözler hakeme çevrildi ancak devam kararı geldi.

35'Olafur Skulason sağdan topla ilerledi. Ceza alanına ortaladı ancak top iki Gençlerli oyuncunun da gerisinde kalınca atak tehlikesini yitirdi.

34'Bu kez Trabzonspor gole yaklaştı. Marin'in ceza alanına ortasını N'Doye kafa ile geriden gelen M'bia'ya indirdi. M'bia topun gelişine vurdu ancak şutu auta çıktı.

33'Gençlerbirliği mutlak bir golü kaçırdı. Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Landel müsait pozisyonda olmasına rağmen kötü vurdu ve top yandan auta çıktı.

32'Ahmet Oğuz sağ çizgiye indi ve ortasını yaptı. Alper'den seken top kaleci Onur'da kaldı.

31'İrfan orta sahadan aldığı topla Trabzonspor kalesine sokulmaya çalıştı. Şut açısı bulamayınca topla beraber sola açıldı ancak o noktada M'bia izin vermedi

30'Oyun orta alan mücadelesine döndü. İki takımda da top kayıpları yükseldi bu dakikalarda.

29'Maçta ilk yarım saatlik sürenin sonuna geldik.

28'M'bia ceza alanı içi sağ bölümünde topla buluştu. Rakibinden sıyrılıp şutunu çekmek istedi ancak rakipten sıyrılma olayında başarıya ulaşamadı
.
27'Trabzonspor bu dakikalarda oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf ancak özellikle hücum bölgesinde gol için yeterli etkinliği gösteremiyor.

26'M'bia sağdan savunmanın arkasına koşu yapan Cavanda'yı düşündü ancak defans dikkatliydi ve topun geçmesine izin vermedi

25'N'Doye'un geriye gelerek aldığı topta verdiği pasa, soldan hareketlenen Alper atağa katıldı ancak savunma araya girdi. Alper'den seken top da Gençlerbirliği kalecisine kadar gitti.

24'Iasmin Latovlevici ceza alanı dışından sol ayağı ile sert bir şut çıkardı ancak vuruşu auta gitti

23'Toplama oynama oranları: Trabzonspor %52 - Gençlerbirliği %48

22'Landel rakip yarı sahasının ortasında topu aldı. Savunma arkasına yüksek bir pas çıkardı ancak orada Aykut vardı.

21'Trabzonspor atağında N'Doye tek dokunuşla topu Marin'e çıkarmak istedi ancak savunma araya girdi.

18'Gençlerbirliği'nin kazandığı duran topta, Ahmet Oğuz sağda topu aldı. Kale ağzına kesti ancak top doğrudan kaleci Onur'da kaldı.

17'Tomic sağdan uzun bir pasla Stancu'yu savunmanın arkasına kaçırmaya çalıştı. Mustafa kale ağzında iyi yükseldi ve topu uzaklaştırdı

15'Trabzonspor etkili geldi. Sağdan N'Doye içeriye çevirdi. Kafalardan seken top kale ağzına düştü. Okay vurmak istedi ancak savunma izin vermedi.

14'İrfan Can Kahveci, M'bia'dan kaptığı topu ceza alanı dışından sert bir şutla kaleye gönderdi ancak vuruşu üstten auta çıktı.
13'Marko Marin sağdan çalımlarla ceza alanına girmek istedi ancak topla fazla oynayınca Gençler savunması araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

12'Ahmet Oğuz sağdan atağa katıldı. Ceza alanına ortaladı ancak top ters taraftan taca çıkarak Trabzonspor'a geçti.

11'Trazonspor'da Aykut şu ana kadar günün başarılı ismi. Hemen her kafa topunu karşıladı.

10'Maçta 10 dakika geride kaldı. İki takım da dengeli ve temkinli bir oyun sergiliyor. Şu ana kadar birbirlerine üstünlük kuramadılar.

9'Iasmin Latovlevic uzun bir taç atışı kullandı soldan. Kale ağzına inen topu Aykut kafayla uzaklaştırdı.

8'Sefa sağdan topla beraber ilerledi. Ceza alanına girdi. Ayağından aştığı topu kaleci Hopf çıktı ve aldı.

7'Nemanja Tomic savunmanın arkasına kaçan Berat'ı düşündü ancak sol kanattan attığı pası Aykut karşıladı.

6'Alper, M'bia'dan aldığı topla soldan savunmanın arkasına sarktı. Ceza alanına sert bir orta kesti ancak orada hiçbir takım arkadaşı yoktu

5'Cavanda sağda aldığı topu bekletmeden ceza alanına ortaladı. Marin yükseldi ancak onu aşan topu kafayla savunma uzaklaştırdı.

4'Marin taşıdığı topu solda Özer'e verdi. Özer ceza alanına ortaladı ancak top doğrudan auta gitti.

3'Karşılaşma Trabzonspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanıyor.

2'Tomic serbest vuruşu kullandı. Onur köşeden çıkardı. Konuk takım gole yaklaşmıştı.

1'Gençlerbirliği, Trabzonspor kalesinin tam karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı

Gençler’de son dakika

Milli takımdan geç dönen Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusu Djalma Campos, Trabzon deplasmanında 18 kişilik kadroda yer almayacak. Aynı zamanda takımın önemli hücum silahı El Kabir de sarı kart cezalısı. Başkent temsilcisinin en büyük silahı Stancu. Teknik direktör Mehmet Özdilek, orta alanı kalabalık tutup topu rakibe vermemeyi planlıyor.

TRABZONSPOR, pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

2 EKSİK

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik sorumul Sadi Tekelioğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana 27 Kasım'a kadar izinli olan kaleci Esteban Alvarado ile İsveç milli takımı kampından dönmeyen Erkan Zengin katılmadı. Milli takımdan dönen Okay Yokuşlu takımla çalışırken, Mbia salonda antrenman yaptı, Medjani ise takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

NEŞELİ ANTRENMAN

Aykut-Marko Marin kavgası nedeniyle dün gergin bir antrenman yapan bordo mavililer, iki oyuncunun barışmasından sonra bugün neşeli şekilde çalıştı. Özellikle 5'e 2 top kapma antrenmanı sırasında Aykut, Mustafa Yumlu ve Oscar Cardozo'nun arkadaşlarına yaptığı şakalar dikkat çekti.

HÜCUM ÇALIŞTILAR

Isınma hareketlerinin ardından hücum ve savunma organizasyonları üzerinde çalışan Trabzonspor'da teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, futbolcularını sık sık gol vuruşlarını isabetli yapmaları konusunda uyardı. Ayakta top tutulmamasını isteyen Tekelioğlu, kanatlardan başarılı ortalar gerçekleştiren Yusuf ve Sefa'yı ise tebrik etti.

ÖZEL ŞUT ANTRENMANI

Antrenman tamamlandıktan sonra Cardozo, N'Doye, Yusuf, Deniz, Marko Marin, Özer ve Sefa Yılmaz'ı özel çalışmaya tabi tutan Sadi Tekelioğlu, bu oyunculardan orta sahadan atılan uzun topları kontrol ederek kaleye isabetli şut atmalarını istedi. Bu çalışmada özellikle Marko Marin'in isabetli şutları dikkat çekti.

MARİN'İN MENAJERİ GELDİ

Bu arada Marko Marin'in bağlı olduğu menajerlik firmasından bir kişi bugün Trabzon'a gelerek antrenmanı izledi. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile çalışmanın bir bölümünü takip eden menajerin, dünkü olayın ardından yola çıkarak Trabzon'a geldiği belirtildi. Marko Marin ve Süleyman Hurma ile bir görüşme yapan menajere, herhangi bir sorun kalmadığının bildirildiği vurgulandı.

"BUGÜN KAVGA YOK"

Antrenmanın bitiminde soyunma odasına doğru giden teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu'na, sportif direktör Süleyman Hurma, birlikte çay içmeyi teklif etti. Bunun üzerine tecrübeli teknik adamın, "Bugün kavga ve olay yok. Rahatça çay içebiliriz" sözleri çevredekileri güldürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.