Trabzonspor Eskişehirspor MAÇI SKOR, kaç kaç (TS -ESES skor burada)

Trabzonspor Eskişehirspor MAÇI SKOR, kaç kaç (TS -ESES skor burada)
Trabzonspor Eskişehirspor maçı skor kaç kaç olur merak konusu. Trabzonspor Eskişehir maçı burada skor kaç öğren. Trabzonspor Eskişehirspor maçı bittiğinde özet goller sitemizde olacak.

Trabzonspor Eskişehirspor maçı skor kaç kaç olur merak konusu. Trabzonspor Eskişehir maçı burada skor kaç öğren. Trabzonspor Eskişehirspor maçı bittiğinde özet goller sitemizde olacak.Trabzonspor Eskişehirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maça saatler kaldı, Trabzonspor Eskişehirspor maçı skor kaç kaç olur merak konusu.Trabzonspor Eskişehirspor maçı özet,goller buradan izleyebilirsiniz!Trabzonspor Olağan Genel Kurulu nihayet sonuçlandı. Özellikle son 1 haftadır şehirde seçim dışında hiçbir şey konuşulmazken, gözler artık Süper Lig’e çevrildi. Bordo-Mavili takım 14. haftanın son maçında bugün Eskişehirspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yarışına erken havlu atan Fırtına, en azından sezonu Avrupa potasında bitirmek istiyor. Bu doğrultuda Eskişehir ile oynanacak maç çok önemli.

TRABZONSPOR 3-1 ESKİŞEHİRSPOR 

Karadeniz ekibi galibiyete uzanıp, puanını 20’ye çıkartmanın hesaplarını yapıyor. Es-Es ise kurtuluş mücadelesi veriyor. Ligin dibindeki Eskişehirspor da en az Trabzonspor kadar zafer istiyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 42 maçta Trabzonspor’un 18 galibiyeti var, 16 maç beraberlikle biterken, 8 maçı Eskişehir kazandı. Ancak son 3 karşılaşmalık periyotta Fırtına, Es-Es’i dize getirebilmiş değil.  

Seyircisiz son maç

Olaylı Gaziantepspor karşılaşmasından sonra 2 maç ceza alan Trabzonspor, Avni Aker’de bugün taraftarından yoksun olarak Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele ile birlikte Bordo-Mavili takım cezasını tamamlayacak. 16. haftadaki Antalyaspor maçında taraftarlar tribündeki yerlerini alabilecek. Fırtına bu sezon evinde oynadığı 6 müsabakada 2 kez galibiyete uzandı.

Sadi hocaya veda

Şota Arveladze ile yollar ayrıldıktan sonra Trabzonspor’da geçici olarak takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu, bugün büyük ihtimalle son maçına çıkacak. Sadi hoca yönetiminde Gençlerbirliği’ni deviren, Fenerbahçe’ye ise yenilen Fırtına’da hafta içinde tecrübeli çalıştırıcıyla ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor. Bordo-Mavili takımın başına getirilecek yeni hoca büyük merak konusu.

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Cavanda, M.Yumlu, Aykut, Yusuf, Mbia, Okay, Erkan, Marin, Özer, Cardozo

Eskişehirspor: Boffin, Kamil Ahmet, Sezgin, Birol, Anıl, Kaan, Causic, Toko, Engin, Pinto, Emre Güral

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'ye mağlup olan Trabzonspor, yarın evinde oynayacağı karşılaşmada Eskişehirsporu yenerek moral bulmayı hedefliyor. Eskişehirspor karşılaşması öncesinde bordo mavililerde kırmızı kart cezalısı Alper Uludağ ile sarı kart cezalısı Salih Dursunun yanı sıra ameliyat olan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sefa Yılmaz forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları süren Mehmet Ekici, Marko Marin ve Erkan Zengin ile hasta olan Cavandanın son durumlarının maç saatinden önce belli olacağı bildirildi. Teknik direktör Sadi Tekelioğlunun, savunmanın solunda Yusuf Erdoğana, forvette ise Cardozoya görev vereceği belirtildi. Gaziantepspor maçı sonrasında PFDKnın 2 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının ardından Eskişehirspor maçına da seyircisinden yoksun çıkacak.Trabzonspor Eskişehirspor maçı LİG TV ekranlarında CANLI olarak izlenecek.

Trabzonspor Kulübü'nün 70. Genel Kurulu'nda oy verme işlemine geçildi Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşmaların ardından kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç'in çağrısıyla başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta sahneye çıkarak, el ele üyeleri selamladı. Daha sonra adaylar, birlikte basın mensuplarına poz vererek, oylarını kullandı. Bordo-mavililerde 2 yıllık üyelik süresini doldurmuş ve aidat burcu bulunmayan 9 bin 997 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. 20 sandıkta saat 16.00'ya kadar oylarını kullanacak olan üyelerin sabah erken saatlerden itibaren Hayri Gür Spor Salonu'na geldiği gözlenirken, kongreye katılımın yoğun olması dikkati çekti.

Bu arada genel kurul divanı, kadınların, engellilerin ve uçak biletlerini ibraz etmeleri halinde şehir dışından gelenlerin öncelikli olarak oy kullanabileceğini açıkladı.

- Başkan adaylarının listeleri

Trabzonspor'da seçime giren 3 başkan adayının 14 asil, 7 yedek üyeden oluşan yönetim kurulu listeleri şöyle:
İbrahim Hacıosmanoğlu Asil Üyeler: Fahrettin Çebi, Şeref Kapıcıoğlu, Nevzat Kaya, Resul Kalkan, Osman Necip Sevinç, İbrahim Coşkuner, Hakan Gedikli, Ali Uzunay, Kadem Çakıroğlu, Mehmet Karaoğlu, Ömer Yeşilyurt, Köksal Güney, Ali Haydar Baş, Mehmet TerziYedek Üyeler: Murat Bahadır Bayrak, İrfan Altıner, Fazlı Çilingir, Lokman Sadıklar, İbrahim Tonyalı, Göksel Günal, Erkan Yavuz Atagün

Muharrem Usta
Asil üyeler: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Örem, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy
Yedek üyeler: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

Celil Hekimoğlu
Asil Üyeler: Bekir Bülbüloğlu, Hüseyin Örs, Sebahattin Çakıroğlu, Hakan Kulaçoğlu, Davut Yurttaş, Kemal Halil, Mehmet Ongan, Faruk Kanca, Ali Kemal Denizci, Mustafa Gültepe, Turgut Öksüz, Alper Bektaş, Süleyman Kalemci, Fikret Ataoğlu
Yedek üyeler: Hakan Orhan, Sami Karaman, Sezgin Oğul, Harun Kaya, Aydın Aktaş, Kenan Dilek Bilgin, Serdar Boğoçlu
Başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu bordo, Muharrem Usta mavi, Celil Hekimoğlu ise sarı renkli listelerle yarışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.