Trabzonspor Eskişehir maçı özet goller ( ts es özet )

Trabzonspor Eskişehir maçı özet goller ( ts es özet )
Trabzonspor Eskişehir maçı özet goller burada olacak. Trabzonspor Eskişehir ile oynuyor. Peki, maç kaç kaç? Trabzonspor eskişehirspor maçı geniş özet goller sitemizde olacak.

Trabzonspor Eskişehir maçı özet goller burada olacak. Trabzonspor Eskişehir ile oynuyor. Peki, maç kaç kaç? Trabzonspor eskişehirspor maçı geniş özet goller sitemizde olacak. Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Trabzonspor, evinde Eskişehir'i konuk ediyor.


TRABZONSPOR 3-1 ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Avni Aker
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
SAAT: 20:00

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Douglas, Mustafa, Aykut, Okay, Mbia, Aytaç, Mehmet, Yusuf, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Sadettin Tekelioğlu

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Toko, Emre Güngör, Sezgin, Anıl, Causic, Kamil, Alpaslan, Feyzi, Engin, Emre Güral
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

SEYİRCİSİZ SON MAÇ

Olaylı Gaziantepspor karşılaşmasından sonra 2 maç ceza alan Trabzonspor, Avni Aker'de bugün taraftarından yoksun olarak Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele ile birlikte Bordo-Mavili takım cezasını tamamlayacak. 16. haftadaki Antalyaspor maçında taraftarlar tribündeki yerlerini alabilecek. Fırtına bu sezon evinde oynadığı 6 müsabakada 2 kez galibiyete uzandı.

SADİ HOCAYA VEDA
Şota Arveladze ile yollar ayrıldıktan sonra Trabzonspor'da geçici olarak takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu, bugün büyük ihtimalle son maçına çıkacak. Sadi hoca yönetiminde Gençlerbirliği'ni deviren, Fenerbahçe'ye ise yenilen Fırtına'da hafta içinde tecrübeli çalıştırıcıyla ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor. Bordo-Mavili takımın başına getirilecek yeni hoca büyük merak konusu.

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu nihayet sonuçlandı. Özellikle son 1 haftadır şehirde seçim dışında hiçbir şey konuşulmazken, gözler artık Süper Lig’e çevrildi. Bordo-Mavili takım 14. haftanın son maçında bugün Eskişehirspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yarışına erken havlu atan Fırtına, en azından sezonu Avrupa potasında bitirmek istiyor. Bu doğrultuda Eskişehir ile oynanacak maç çok önemli. Karadeniz ekibi galibiyete uzanıp, puanını 20’ye çıkartmanın hesaplarını yapıyor. Es-Es ise kurtuluş mücadelesi veriyor. Ligin dibindeki Eskişehirspor da en az Trabzonspor kadar zafer istiyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 42 maçta Trabzonspor’un 18 galibiyeti var, 16 maç beraberlikle biterken, 8 maçı Eskişehir kazandı. Ancak son 3 karşılaşmalık periyotta Fırtına, Es-Es’i dize getirebilmiş değil.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.