Adobe Photoshop Lightroom Yenilikleriyle Geldi

Adobe Photoshop Lightroom Yenilikleriyle Geldi
Adobe Photoshop Lightroom fotoğraflarınızı dilediğiniz yerde iyileştirip mükemmel görünümler kazanmanıza olanak sağlıyor.

Lightroom ile fotoğraflarınız gittiğiniz her yerde sizinle.

Fotoğraflarınızı bilgisayarınızdan, web üzerinden, iPad'inizden ve iPhone ya da Android aygıtlarınızdan, kısacası her yerden organize edin, düzenleyin ve paylaşın. Fotoğraflarınız sizinle. Her şey tek bir yerde.

Adobe Photoshop Lightroom​ ile En iyi çekimleriniz şimdi daha da iyi.

Fotoğraflarınız her zaman aklınızda kalan o sahneyi yansıtmaz. Lightroom ile fotoğraflarınızı mükemmelleştirmek için ihtiyacınız olan tüm araçlar elinizde. Renkleri karıştırın, soluk görünümlü çekimleri canlandırın, dikkat dağıtan nesneleri kaldırın ve eğri çekimleri düzeltin. Ayrıca, en son sürümde atmosfer bulanıklığını ayarlama, mükemmel HDR görüntüler ve panoramalar oluşturmak için güçlü ve yeni yollar, daha hızlı içe aktarma ve düzenleme özellikleri ve daha pek çok yenilik bulunuyor.

Adobe Photoshop​ Lightroom CC (2015.2/2015.3)

Belirli alanlarda bulanıklık ayarlama

Fotoğraflarınızın belirli kısımlarındaki atmosfer bulanıklığını artırın veya azaltın. Bulanıklığı giderme özelliği artık Dereceli Filtre, Radyal Filtre ve Ayarlama Fırçasında bir yerel ayarlama olarak bulunuyor.

Tam renk kontrolü

iPad veya iPhone'unuzdaki yeni bir Renkli/Siyah-Beyaz düzenleme seçeneği olan Hedeflenmiş Ayarlama aracını kullanarak fotoğraflarınızın belirli alanlarında renk ayarı yapabilirsiniz.

Olağanüstü fotoğraflar çekin

iPad veya iPhone'unuzdaki Lightroom'da Adobe uygulama içi kamerayı kullanarak fotoğraflarınızın son halini daha hızlı elde edin.

Hareket halindeyken bulanıklığı ayarlayın

iPad veya iPhone'unuzdaki fotoğrafların atmosfer bulanıklığı miktarını kontrol edin. Renk ve kontrastı düzeltmek için aşırı bulanıklığı giderin veya sanatsal bir efekt oluşturmak için bulanıklık ekleyin.

Fotoğraflarınızı dönüştürün

Lightroom'un Adobe Photoshop Fix ile sorunsuz bağlantısı sayesinde fotoğraflarınızı iPhone veya iPad'inizde rötuşlayabilir ve yenileyebilirsiniz. 

Öykülerinizi paylaşın

iPad veya iPhone fotoğraflarınızı Adobe Premiere Clip'e göndererek Lightroom fotoğraflarınızdan muhteşem video öyküleri oluşturun ve videonuzla müziğinizin ritmini eşitleyin.

En sevdiğiniz fotoğraflarınızı kolayca bulun

Film Rulosu fotoğraflarını ve videolarını tarihe göre sıralayan iPad veya iPhone'daki yeni Lightroom Fotoğraflar görünümünde düzenleme yapmak için en sevdiğiniz fotoğraflarınızı bulun.

Android'de daha fazla görüntü kontrolü

Android aygıtınızda fotoğraf rengi, tonu ve vinyetler üzerinde tam kontrol sağlayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.