E okul veli giriş // MEB E Okul Giriş devamsızlık karne notu hesapla

E okul veli giriş // MEB E Okul Giriş devamsızlık karne notu hesapla
E Okul veli giriş işlemleri buradan çocuğunuzun devamsızlık sınav notlarını öğrenebilirsiniz. MEB 2015 e okul veli giriş , e okul veli bilgilendirme işlemleri...

E Okul veli giriş işlemleri buradan çocuğunuzun devamsızlık sınav notlarını öğrenebilirsiniz. MEB 2015 e okul veli giriş , e okul veli bilgilendirme işlemleri... E Okul giriş işlemleri MEB buradan yapabilirsiniz. E Okul veli giriş ile sınav notları, devamsızlık 1.dönem karne notu sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.E Okul Giriş için tıklayınız.E Okul Veli Giriş işlemlerini buradan çok kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. E okul giriş ile devamsızlık, sınav notları gibi bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. TEOG sınavı, 2015 e okul, e okul veli, giriş ve e okul giriş mobil işlemleri için aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.

E-Okulveli girişini yaparak karne notları, not sorgulama, devamsızlık durumu, yıl sonu notları ve sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz. AyrıcaE-okulüzerinden Taktir Teşekkür Hesaplama, haftalık ders programı, sınıf bilgileri, sözlü sınav tarihleri ve nakil durumunu da buradan bulabilirsiniz. Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. Öğrenciler ve veliler karne notlarını merak ediyor. Tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz..

E OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLA 

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

E-Okul Ders Programı: e-оkul ders programı, ders başlangıç ve bitiş sааtleri, derslere giren öğretmen bilgileri haftalık ders programı,Dеvamsızlık Bilgileri: 2011 - 2012 eğitim öğretim yılı dönеm içinde özürlü ve özürsüz devаmsızlıklаr,
E Okul Not Bilgileri: Öğrencinin оkulda аldığı sınаv, proje ve performans bеlirlеmеyе yönelik çalışmalarla ilgili puаnlаr. Karne sоnuçlarının açıklanmasına günler kala e Öğrenci Karnesi ve notlаrını da e-Okul Veli sisteminde .
Öğrеnci TC Kimlik No: İçişlеri Bakanlığı, Nüfus ve Vаtаndаşlık İşlеri Genel Müdürlüğü tarafından verilen 11 basamaklı numaradır. TC Kimlik No bulunamayan öğrenciler için e-Okul sistemine kayıtlarında verilen geçici numara kullanılmaktadır .
Veliler öğrencilerin karne notlarını e-okul sаyfаsındа öğreniyоrlar

Öğrenci Okul No: Okula kayıt sırasında verilen numaradır. Her öğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmаktаdır. Sisteme giriş yapabilmek için bu numaranın bilinmеsi gerekir .E-Okul Giriş: e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne öğrenci, veli, yönetici ve öğretmenlerin nasıl eokul giriş yapacağınızı öğrenmek için E-Okul Giriş sayfasını ziyaret еdеbilirsiniz .E-Kаyıt: Evraksız, bağışsız E Kayıt işlemleri, sınаvsız öğrenci оrtaöğretim kurumları ekayıt işlеmlеri için E-Kayıt linkini takip edebilirsiniz .E-okul veli bilgilendirme sistemi; ebeveynlerin her zaman çocuklarının eğitim durumlarını takip altında tutulabilmesini hedefler. Çünkü bu sistem ile ebeveynler sadece internet sayesinde herhangi bir okulda eğitim alan çocuklarının ders notlarına, devamsızlıklarına, yıl içinde verilen ödevlerini yapıp yapmadıklarına, haftalık ders programlarına, sağlık problemlerine gibi eğitim sürecine ilişkin tüm ayrıntılara ulaşabilirler.

E okul, e okul, e okul veli, bilgilendirme sistemi, e okul devamsızlık öğren, E -Okul Giriş, işlemlerini buradan rahatlıkla yapabilirsiniz.MEB,e okul veli giriş nasıl yapılır, İnternet üzerindene okul giriş yaparak kolaylıkla devamsızlık ve sınav notlarına ulaşabilirsiniz. Eokul mobil giriş, e okul giriş, e okul mobil, e okul sorgula, E-Okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriş yapılır, e okul karne notu, e okul not ve devamsızlık bilgilerine nasıl ulaşırsınız, E okul veli bilgilendirme sistemi hakkında bütün detaylar burada...e-Okul Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içerir. Bu projenin en önemli amacı olan okul öğrenci ve veliler arasında köprünün kurulması E Okul projesi ile gerçekleşmiştir. Projenin amacına hizmet ettiğini söylemek mümkün olacaktır. Öyle ki veliler tarafından alınan bildirimler sayesinde bu projenin çok yararlı olduğu ve okul konusundaki işlemler için büyük yararlar sağladığı belirtilmektedir.

E-Okul Sistemindeki Değişiklikler

e-okul sistemi velilerin de öğrencilerin de öğrencinin durumu hakkında daha kolay bilgi alınabilmesi için sürekli olarak düzenleniyor ve yenileniyor. Böylelikle hem veliler çocuklarının durumlarını izleyebiliyor hem de öğrenciler yeni okulları hakkında bilgi alabiliyor. E okul e kayıt işlemleri sayesinde okula gitmeden kayıt işlemi yapılabildiği gibi, kayıt olunacak okul ve çevresi hakkında da bilgiler alınabiliyor. Aynı şekilde e-okul nakil sistemi için de bu özellikle geçerlidir. E okul sistemi sayesinde,

· Okula gitmeden kayıt işlemleri yapılabilir,
· Okula gitmeden nakil işlemleri yapılabilir,
· Öğrencinin not bilgileri görüntülenebilir,
· Öğrencinin devamsızlık durumu incelenebilir,
· Okulların başarı durumları ve çevresel etkileri görülebilir.
İdareci ve öğretmenler hangi işlemleri e-okul üzerinden yapabilir?

Öğretmenler sınav tarihleri girişi, sınav sonuçları açıklaması, sözlü notları açıklaması, aldığı belgelerin girişi, şube ortalaması hesaplama, not ortalamaları belirleme ve gelişim raporları girişi gibi bilgileri sisteme girmektedirler.İdareciler ise, nakil işlemleri, kayıt işlemleri, öğrenci dosya giriş ve düzenlemeleri, öğrenci fotoğraf giriş ve güncellemesi, derslerin öğretmen bilgileri girişi, haftalık ders programı düzenlemesi, gelişim raporları, devamsızlık bilgisi girişleri ve sosyal etkinlik faaliyetleri bilgi girişlerini E-okul sistemi üzerinden bildirmektedirler.Öğrenciler için E-okul, internet üzerinden erişim sağlayabildikleri bir uygulamadır. E-Okul sistemi üzerinden öğrenciler devamsızlık bilgilerini,derslerini, almış olduğu onur belgesi, takdir belgesi ve teşekkür belgelerini, şubelerinin not ortalamalarını, haftalık ders programlarını, derslerine girecek olan öğretmenlerin kim olduklarını, gelişim raporlarını ve sınav tarihlerini E-Okul sistemi üzerinden öğrenebilmektedirler.E-okul sistemi iki alt sistemden oluşmaktadır. Bunlardan bir tanesi Veli Bilgilendirme Sistemi diğeri yönetici bilgi sistemidir. E-Okul veli bilgilendirme ve yönetici bilgilendirme sistemleri kullanımı aynı değildir. Yazının devamında bu iki sisteminin nasıl kullanılacağını anlatacağız. Vermiş olduğumuz bilgileri takip ederek e-okul sistemini nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

2016 TEOG Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı`nın belirlediği sınav takvimine göre, 1. dönem TEOG ortak sınavları 25 ve 26 Kasım 2015, TEOG mazeret sınavları ise 12 ve 13 Aralık 2015'te yapılacak. 2. dönem TEOG ortak sınavları ise 27 ve 28 Nisan 2016, 2. dönem TEOG mazeret sınavları da 14 ve 15 Mayıs 2016'da gerçekleştirilecek.

Ortak Sınav Puanı Nerede Kullanılır?
Ortaöğretime yerleştirmeye esas puan hesaplamasında; öğrencilerin; 6, 7 ve 8 inci sınıf yılsonu başarı puanları ile 8 inci sınıf ağırlıklandırılmış ortak sınav puanı toplanacak, elde edilen toplam ikiye bölünerek merkezî sistemle öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas puan hesaplamasında kullanılacaktır. Puanlama 500 tam puan üzerinden yapılacaktır

e-Okulda Neler Olacak?

* Kısa vadede öğrencilerin sınav ve projelerden aldıkları notların sisteme işlenmesi, öğrenciye karne, takdir, teşekkür gibi belgelerin verilmesi ile ilgili ekranlar devreye alınacaktır.

E-Okul Tasarımı Yenilendi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) e-okul veli bilgilendirme sistemi ve e-okul yönetim bilgi sistemi tasarımı değişti. Daha önce e-okul sisteminde yaşanan sorunlar artık daha az yaşanacak. Sisteme daha önce farklı tarayıcılardan girmek imkansızdı. Ancak yeni tasarımda bu sorun aşılmış. Peki e-okul sisteminde neler değişti?
-Artık farklı tarayıcılardan sisteme sorunsuzca giriş yapabilirsiniz
– Tasarım gözü yormayan ve sade bir hale getirildi.
– Eski tasarımda yer alan büyük boyutlu ve geç yüklenen grafik dosyaları yerini daha hızlı olanlarına bıraktı.
– E-okul mobil girişi daha önce sorunlu idi, ancak şu an tam manasıyla sisteme mobil uygulamalardan tam anlamıyla girmek mümkün
– E-okul IOS ve Android uygulamaları geliştirildi.
– Artık e-okul giriş sayfasında, sizi ilgilendiren haber ve duyuruları da görebileceksiniz.
– Tüm tarayıcı sorunları giderilmiş, mobil erişim tam anlamıyla sağlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.