Kurtulmuş: Hepsi Yargılanacaklar

Kurtulmuş: Hepsi Yargılanacaklar
Hendek kazanların yargılanacaklarını ve hesap vereceklerini söyleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet SözcüsüNuman Kurtulmuş, "Şundan milletimiz emin olsun; terörle mücadele sonuna kadar kararlıyız. Bu hendeklerin her birisi tek tek yok edilecek. Bu hendekleri kazanların hepsi bulunup yargının önüne çıkarılacaktır" dedi.

Çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da Kumru Belediye Başkanlığını ziyaret eden Kurtulmuş, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

20 TEMMUZ'DAN BU YANA

Kurtulmuş, bir gazetecinin, "Doğu ve Güneydoğu'da devam eden terör olaylarına ilişkin düşünceniz nedir" sorusu üzerine, "Türkiye'nin terörle mücadelesinin ne kadar zor, ne kadar çok kapsamlı ve ne kadar çok taraflı mücadele olduğunu her gün biraz daha yakından anlıyoruz. Maalesef 20 Temmuz'dan bu yana süren süreçte bir çok terör örgütü Türkiye'ye karşı eyleme geçti. Özellikle PKK terör örgütünün Türkiye'de çok sayıda ilçede bazı il merkezlerimizde yapmış olduğu faaliyetlerin ne kadar mühim olduğunu görmüş oluyoruz" diye konuştu.

"TERÖRLE MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ"

"Şundan milletimiz emin olsun; terörle mücadele sonuna kadar kararlıyız" ifadesini kullanan Kurtulmuş, "Bu hendeklerin her birisi tek tek yok edilecek. Bu hendekleri kazanların hepsi bulunup yargının önüne çıkarılacaktır. Terörle mücadele irademizden hiçbir şekilde taviz vermeden Allah'ın izniyle Türkiye'nin her yerini selamete kavuşturacak bir planı uygulayacağız. Türkiye 1990'ların o antidemokratik dönemine asla geri dönmeyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.