Nazilli Belediyesi - Trabzonspor maçı saat kaçta?

Nazilli Belediyesi - Trabzonspor maçı saat kaçta?
Nazilli Belediyesispor bugün Ziraat Türkiye kupası ilk maçında Trabzonspor'u ağırlayacak.Maç kaçta başlayacak? Maçın hakemi kim? Detaylar haberimizde...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, bugün Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Nazilli İlçe Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmanın hakemliğini Emre Malok üstlenecek.

Bordo-mavili takım, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın Nazilli Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maç için İzmir'e gitti. Bordo-mavili kafile, İzmir'den de karayoluyla Nazilli'ye geçecek.

Bordo-mavili kafilede, kaptan Onur Recep Kıvrak ile sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Cardozo, hasta olan Mbia ve Cavanda yer almadı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, genç oyuncular Muhammet Beşir ile Denizhan Deniz'i de kadroya dahil etti.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Nazilli’ye önemli oyuncularından yoksun gitti.Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Nazilli’ye önemli oyuncularından yoksun gitti.

SAAT: 14.00
STAT: Nazilli İlçe Stadı
YAYIN: A Spor
HAKEM: Emre Malok

BORDO MAVİLİLERDE KADRO DEĞİŞİKLİĞİ

Türk Hava Yolları’na (THY) ait özel uçak ile saat 13.45 sıralarında İzmir’e hareket eden bordo-mavili kafilede Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu; Onur, Cardozo, Mehmet Ekici, Cavanda ve Mbia’yı kadroya almadı. Bu futbolcuların yokluğunda fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans tanımayı planlayan  teknik adam, altyapıdan kadroya dahil ettiği bazı oyuncuları da Nazilli Belediyespor ile oynanacak olan maçın kadrosuna aldı.

Trabzonspor'un Nazilli Belediyespor karşısına Uğurcan Çakır, Salih Dursun, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Marin, Yusuf Erdoğan ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Alaaddin Demirözü ile çıktığı ilk maçta 5 hafta sonra galibiyetle tanışan Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında süper ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u konuk edecek.

TRABZON YÖNETİMİ KUPAYI İSTİYOR

Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta, Türkiye Kupası’na büyük bir önem veriyor. Bordo-Mavililer’in Süper Lig’de istenen yerde olmayışı nedeniyle Avrupa’ya gitmenin en kestirme yolu olarak kupa görülüyor. Ligde sıkıntılı günler geçiren Karadeniz ekibi, bu sezon mutlak Avrupa kupalarında olmayı hedeflerken, lig ve kupa olmak üzere iki yoldan şansını deneyecek.

TRABZON'UN KALESİNDE GENÇ KALECİ

Trabzonspor’da bugün kale 19 yaşındaki Uğurcan Çakır’a emanet olacak. İkinci kaleci konumundaki Esteban’ın yolcular listesine eklenmesiyle birlikte genç file bekçisine fırsat doğdu. Bu sezon yalnızca kaleci krizi yaşanan Rabotnicki deplasmanında forma giyen Uğurcan, “Trabzonspor formasını giymek benim için çok değerli. Maçta elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.