Muratbey Uşak S. Fenerbahçe maçı skor (FB- MURATBEY Basket maçı SKOR)

Muratbey Uşak S. Fenerbahçe maçı skor (FB- MURATBEY Basket maçı SKOR)
Muratbey Uşak Sportif Fenerbahçe basket maçı sona erdi. Muratbey Uşak Sportif Fenerbahçe maçı skor ve detaylar haberimizde.

Muratbey Uşak Sportif Fenerbahçe basket maçı sona erdi. Muratbey Uşak Sportif Fenerbahçe maçı skor ve detaylar haberimizde. Fenerbahçe ligin devre arasına galibiyetle girdi…Muratbey Uşak Sportif’e konuk olan Sarı – Lacivertliler, ilk yarıda 17 sayı geriye düştüğü maçı 93-82 kazanıp üst üste 3. galibiyetini aldı.

Cezalı Obradovic’ten yoksun mücadele eden Fenerbahçe, 27-13′lük 3. periyot skoruyla oyuna dengeyi getirip son çeyrekte de farkı açarak rakibini devirdi.

Geçen sezondan bu yana evinde devlere kök söktüren Uşak Sportif, ilk yarıdaki başarılı performansını 2. devreye taşıyamadı ve arka arkaya 4. maçını kaybetti.

Serbest atış çizgisinden yüzde 87 ile isabet bulan (20/23) Fenerbahçe’de Bogdanovic 25 sayı 8 ribaunt 4 asistle maça damgasını vurdu. Büyük heyecana sahne olan maçta Ekpe Udoh 12 sayı 10 ribaunt, Dixon da 11 sayı 10 asistle double double yaptı. İtalyan oyuncu Datome’nin 15 sayı ürettiği mücadelede Antic de 18 sayı 4 asistle öne çıktı.

6. galibiyette kalan ve Türkiye Kupası’na katılma şansını zora sokan Uşak’ta ise Birch 18 sayı 11 ribaunt, Watson 13 sayı 3 ribaunt 7 asist, Harris 16 sayı 7 ribaunt 4 asist, Harrison da 14 sayı ile mücadele etti.

 

Spor Toto Basketbol Ligi'nde üst üste 3, son 5 maçta 4 yenilgi alan Muratbey Uşak Sportif, bugün şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ligde son iki haftadır sahadan yenik ayrılan Muratbey Uşak Sportif,  kendi evinde Fenerbahçe karşısında galibiyeti hedefliyor.

Muratbey Uşak Sportif Fenerbahçe maçı saat kaçta?
Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Lig TV 3 yayınlayacak.

Muratbey Uşak Sportif'in ligde 13 maçta 7, haftaya lider başlayan Fenerbahçe'nin 14 maçta 10 galibiyeti bulunuyor. Antrenör Ozan Bulkaz, "Avrupa'nın en güçlü takımlarından birini ağırlayacağız. Ancak biz de özellikle evimizde çok etkiliyiz. Taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe’de Son Durum
Spor Toto Basketbol Ligi 14. haftasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye ile 19 Eylül Spor Salonu’nda karşılaşan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, mücadeleden 77-76 galip ayrıldı. Giresun deplasmanında Fenerbahçe’yi galibiyete, son saniyelerde yarı sahadan attığı üç sayılık basketle Bogdanovic taşıdı. Sırp yıldız, ürettiği 17 sayıyla da aynı zamanda sarı lacivertli ekibin en skorer ismi oldu. Fenerbahçe’de Udoh 14, Vesely 13, Melih 11, Datome de 10 sayı buldu.

Fenerbahçe 2 de 2 yaptı
Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague TOP 16 Turu E Grubu 2. hafta maçında Kızılyıldız’a konuk oldu. Fenerbahçe, Pionir Arena’da oynanan mücadeleden 88-65 galip ayrıldı. Bu maçta Luigi Datome 21, Ali Muhammed ise 17 ve 11 asist sayı üretti. Fenerbahçe’de Jan Vesely’nin 15 sayı, 15 ribaund, 5 blok ve 3 asistlik performansı ise Euroleague tarihine geçti.


Sarı lacivertli takımda Bogdan Bogdanovic, forma giymesi durumunda Muratbey Uşak Sportif maçıyla birlikte Spor Toto Basketbol Ligi’nde 50. maçına çıkmış olacak. Barış Hersek de Spor Toto Basketbol Ligi kariyerindeki 250. maçını oynayacak.

Fenerbahçe, ligde birçok istatistik alanına damga vurmuş durumda. Sarı lacivertli takım maç başına 84.5 sayı, 18.8 asist, %78.8 serbest atış yüzdesi, %55.2 iki sayı yüzdesi ve %42.6 üç sayı yüzdesiyle bu alanlarda lig lideri.

Fenerbahçe'de Kostas Sloukas sakat
Fenerbahçe’de Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas’ın sakatlığı bulunuyor. Baş Antrenörümüz Zeljko Obradovic ise Yeşilgiresun Belediye maçı sonrası verilen 1 maç men cezası nedeniyle bu karşılaşmada takımın başına olamayacak.

Muratbey Uşak Sportif Takımında Son Durum
Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye başladığı 2013-2014 sezonundan bu yana istikrarıyla dikkat çeken Muratbey Uşak Sportif’i Ozan Bulkaz çalıştırıyor. Rakibimiz kadrosunda Khem Birch, Andre Harris,  Paul Harris, D’Angelo Harrison, Evaldas Kairys ve Lee Watson yabancı oyuncular olarak dikkat çekiyor. Muratbey Uşak Sportif kadrosundaki yerli oyuncular arasında ise Can Korkmaz, Mesut Ademoğlu, Yunus Akçay ve Şahin Ekmen bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.