Survivor 2016 kadrosu netleşti Survivor 2016 Ünlüler ne zaman

Survivor 2016 kadrosu netleşti Survivor 2016 Ünlüler ne zaman
Survivor 2016 kadrosu belli olmaya başladı. Peki, Survivor 2016 ünlüler kadrosu kimler var detaylı bilgiler sizler için derledik.

Survivor 2016 kadrosu belli olmaya başladı. Peki, Survivor 2016 ünlüler kadrosu kimler var detaylı bilgiler sizler için derledik. Survivor 2016 kadrosubelli olmaya başladı.Survivor 2016da kimler yarışacak izleyeciler merakla beklemekte. Ekranların sevilenyarışma programı Survivor'ın başlamasına az bir süre kaldı. İşteSurvivor 2016 belirlenen isimler...Survivor 2016yarışması için ünlü isimler bir bir açıklanıyor. Morgül, Yattara ve Günce'den sonraki isim Tuğba Özay oldu. Acun Ilıcalı'nın reyting rekortmeniyarışmasıSurvivor 2016'da yarışacak ünlü isimler birer birer belli oluyor.

SON İSİM TUĞBA ÖZAY

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak 'Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu.

"AİLEMDEN UZAK KALMAK ZOR OLACAK"

Acun Ilıcalı ile görüşüp teklifi kabul eden Özay'ın yakınlarına "Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi. Yarışma 7 Şubat'ta ekrana gelecek.

SIK SIK FRİKİKLERİYLE GÜNDEME GELİYOR

Magazin basınında sık sık verdiği frikikler ve giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren Tuğba Özay'ınyarışmada nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Tuğba Özay (d. 10 Şubat 1978, İzmir), Türk manken. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir.

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.
Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınır.

Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

1996 sonrası kariyerinin temel taşları şu şekilde sıralanabilir:

1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" TV dizisinde oynamış, "Aynalı Tahir" TV dizisinde bir yardımcı rol üstlenmştir.
1998'de bir özel TV kanalında otomobil dünyası temalı bir program sunmuştur.
1999'de "Çiçek Taksi" TV dizisinde oynamıştır.

Sonraki yıllarda, "Zehirli Çiçek", "Yapayalnız" ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde önemli roller almıştır.
Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programını sunması kariyerinde belirleyici bir aşama olmuştur.
2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir.
Ferhan Şensoy'un sahneye koyduğu "Dün Gece Ormanda Çok Komik Bir şey Oldu" oyunu ile öğrencilik yıllarının aşkı tiyatroya dönüş yapmıştır. Tuğba Özayhareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

Survivor 2016 Yarışmacıları (Ünlüler)

SURVİVOR 2016 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aylardır yayın tarihi iple çekilenSurvivor 2016yarışmasının yayın tarihi kesinleşti. Merakla beklenen programın ekran macerası geçen senelere göre daha erken başlayacak ve uzun süre ekranlarda kalacak.Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8'de başlayacak. Yarışmanın çekimleri ise 3 Şubat'ta başlayacak.

SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI

Survivor 2016yarışmacılarıyla ilgili henüz üç isim netleşti. İlk olarak Yılmaz Morgül'ün ismi açıklanmış, ardından da futbolcu Yattara'nın ada yolcusu olduğu ilan edilmişti. Bu isimlerden sonra netleşen son Survivor Ünlüleryarışmacısı sunucu Yunus Günce, oldu.Survivor 2016'dayarışması muhtemel diğer isimler ise şöyle: Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin, Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, yine yapımını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk adı geçen isimler arasında.

Yılmaz Morgül: Türk müziğinde önemli bir yer bulmuş, son dönemlerde sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı videolar ile olay yaratan bir isim.Survivor 2016'da nasıl bir performans sergileyecek en çok merak edilen isim diyebiliriz. Normal yaşamında kırılgan ve duygusal olan Morgül,yarışmada açlığa dayanabilecek mi merak ediliyor. Tabiyarışmalarda ki performansı da nasıl olacak bir diğer soru işareti. Yılmaz Morgül için iddialar fazla dayanamayacağı yönünde. Fakat sürpriz yaparsa şaşırmamak lazım.

İbrahim Yattara: Bir dönem Trabzonspor'da forma giymiş ve Trabzon'da halkın sevgilisi haline gelmiş sempatik bir isim. Tekniği ile uzun senelerce Trabzon'da isminden bahsettirdi. Futbolu bıraktıktan sonra ülkesine dönen Gineli futbolcununyarışmada üstün bir performans sergilemesi bekleniyor. Trabzon halkınında büyük bir desteğini arkasına alacak gibi.

Yunus Günçe:Onu son yıllarda devamlı televizyon ekranlarında görüyoruz. Bir çok dizi ve filmde rol alan Günçe,yarışmanın en sürpriz isimlerinden biri. Naısl bir performans gösterecek tamamen soru işareti olarak duran ismin, ünlüler takımında etkisi, verimliliği merak konusu.

Survivor 2016 Gönüllüler kadrosu ile ilgili ise henüz herhangi bir isim bildirilmedi. Buna rağmen Acun Medya ve TV8 ekranlarında yer alan diğeryarışmalardan elenen, sansasyönel bazı isimlerinSurvivor 2016yarışmasında da yer alabileceği konuşuluyor.

SurvivorYarışma programının başlaması için geri sayım başladı.7 Şubat’ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor'da bu yıl birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor Bu yıl geçen senelere göre daha erken bir tarihte ekrane gelecek. PekiSurvivor 2016 kadrosu belli oldu mu? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor'da hangi isimler var? İşte o detaylar..

Yapımcılığını ve Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve ekranların fenomen biryarışma programı haline dönüşen Survivor'da yavaş yavaş kadrolar şekillenmeye başladı. 7 Şubat Pazar günü sevenleriyle buluşacak olan Survivor'da bu senede birbirinden iddialı isimler olacak. Türkiye'nin sanat dünyası, spor dünyası ve magazin dünyasından isimleri ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı Twitter konuyla ilgili sürekli paylaşımlar gerçekleştiriyor. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor'dagönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor. Ayrıca programın reklamı yavaş yavaş ekranlardaki yerini almaya başladı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi veyarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,
Bu Tarz Benimyarışmacısı Ayşegül Melis Doğan
Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz MorgülSurvivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.