Şahin: “Vaatlerimizi Yerine Getirmeye Başladık"

Şahin: “Vaatlerimizi Yerine Getirmeye Başladık"
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti'nin seçim vaatlerini yerine getirmeye TBMM açıldıktan hemen sonra başladığını söyledi.

 

Milletvekili Hüseyin Şahin, 2002 yılından beri iş başında olan AK Parti hükümetlerinin insan onurunu korumayı, insana saygıyı, adaleti, halka hizmeti ve evrensel demokratik değerleri önceleyerek ve istisnasız bütün vatandaşları kucaklayarak temel alanlarda büyük reformlar ve sessiz devrimler gerçekleştirdiğini söyledi. Geçmişte hayal bile edilemeyen büyük projeleri gerçekleştirdiklerini ve verdikleri her sözü hayata geçirdiklerini vurgulayan Milletvekili Şahin, "AK Parti, her gün artan bir teveccühle milletin ilgi, alaka ve tercihine mazhar olmaktadır" dedi.

Milletvekili Şahin, 1 Kasım seçimlerinde ülke insanlarının AK Parti'ye gösterdiği güvenin bir gereği olarak kurulan yeni Hükümetin, Seçim Beyannamesinde ve Hükümet Programında yer alan taahhütleri başta olmak üzere, ülkenin ihtiyaç duyduğu yeni reformları süratle hayata geçirmeye başladığına dikkat çekti. Şahin şunları söyledi:

"Gençlerimize proje karşılığı 50 bin TL'ye kadar karşılıksız nakdi destek vermeye başladık. Gençlerimizin çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20'si oranında destek vermeye başladık. Gençlerimize 100 bin TL kredi desteği vermeye başladık. Lisans öğrencilerinin 330 TL olan bursunu 400TL'ye çıkardık. Esnafımıza 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği vermeye başladık. Seracılarımızı tarımsal sulama abone grubuna dahil ettik. Çiftçilerimize destek vermeye devam ediyoruz. Çiftçilerimize seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi desteğini başlattık. Asgari ücreti bin 300 TL'ye yükselttik".

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.