Çağan Atakan Kimdir - Survivor2016 Çağan Atakan hakında detaylı bilgi

Çağan Atakan Kimdir - Survivor2016 Çağan Atakan hakında detaylı bilgi
Survivor 2016 ne zaman başlayacak. Kadrodaki iismler belli olmaya başladı. Peki Çağan Atakan kimdir ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz

Survivor 2016 yarışmacıları belli oldu mu? Ekranların sevilen yarışması Survivor bu sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Peki, Survivor 2016 ne zaman başlayacak? Survivor 2016 yarışmacıları ve detayları haberimizde. Yayınlandığı her ülkede çok sevilen ve takip edilen yarışma Survivor 2016 adıyla başlamaya hazırlanıyor.Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi olan mücadelenin ön planda tutulduğu programın Survivor 2016 ünlüler kadrosu belli oldu ve yarışmacılar arasına şok bir isim daha eklendi.

Çok kalabalık bir ekiple hazırlanan ve Dominik Cumhuriyeti'ndeki ıssız bir ada da yaşama mücadelesi veren yarışmacılar ilgi ile izleniyor. Uzun süredir sorulan Survivor 2016 ünlüler takımı içinde kimler var sorusunun cevabı artık belli oldu. İlk olarak 2005 yılında yayınlanan program Kanal D'de ekrana geliyordu.  Şimdiler de ise Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasından sonra bu kanalda ekrana gelmeye başladı. Hayran kitlesi tarafından çok merak edilen Survivor 2016 ne zaman başlıyor sorusunun detayları

Survivor 2016 kadrosu bir bir belli olmaya başladı. Reyting rekorları kıran Survivor yeni sezonada iddialı bir kadroyla girecek. Survivor 2016'nın son bombası güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan yarışacak. Daha önceden yapılan açıklamalarda Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay'dan sonra şimdi de güreşci ve boksör olan Çağan Ata

Survivor 2016 kadrosu bir bir belli olmaya başladı. Reyting rekorları kıran Survivor yeni sezonada iddialı bir kadroyla girecek. Survivor 2016'nın son bombası güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan yarışacak. Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının kadrosu yavaş yavaş netleşirken Ünlüler Adasına gidecek beşinci kişi de kesinleşti. Profesyonel güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan Acun Ilıcalı'nın son bombası oldu.

Geçtiğimiz sene reyting rekorlarını alt üst eden Survivor All-Star'ın ardından Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 da sezona iddialı giriyor. Daha önce yapılan açıklamalarda oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay'ın Survivor'ın bu seneki kadrosunda yer alacağı belirtilmişti.

SURVİVOR 2016 NE ZAMAN BAŞLIYOR

Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan yarışmanın bu sene ki çekimleri 3 Şubat'ta başlayacak ama ekranlara 7 Şubat'ta gelecek. Survivor 2016 ne zaman başlıyor belli olduktan sonra Acun'un bir başka fenomen yarışması olan Ütopya'nın yarışmacılarından Semih Öztürk ve İnci Satır'ında bu yıl ki yarışmada yer alacağı da belirtildi. Ütopya yarışmasından elenerek ayrılan bu ikili şanslarını bir de Suvivor 2016'da deneyecek gibi görünüyor. Merve Oflaz'ın birinci olan tek kadın yarışmacı olmasından sonra bir daha hiçbir kadın yarışmacı birinci olamamıştı. Bu yılda bir kadın yarışmacı birinci olur mu merak ediliyor biraz da bu yüzden takip ediliyor. Dünya da bir çok ülke de yayınlanan yarışmanın Türkiye'de bu kadar tutulmasının sebebi ise her hafta yaşanan heyecanlı yarışmaların olduğu düşünülüyor.

YENİ TURABİ OLACAK

Survivor'a katılacak 5. İsim olan Çağan Atakan Arslan, vücudu ve boksör oluşuyla yeni Turabi olarak gösteriliyor. Turabi Çamkıran, geçtiğimiz 2 sezonda Survivor Ünlüler Gönüllüler ve Survivor All-Star'da şampiyon olmuştu. Çağan Atakan Arslan'ın da Survivor 2016'da Turabi etkisi oluşturması bekleniyor.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

1989 İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan, porfesyonel olarak güreş ve boks sporları yapıyor. 16 yaşından beri vücut geliştirme yapan Çağan Atakan, dövüş sporlarıyla 17 yaşında tanışmıştır. Best model yarışmasına katıldıktan sonra modellik ve oyunculuk da yapmıştır Ringlerde "Soldier" lakabını kullanan Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonudur.

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak 'Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu. Acun Ilıcalı ile görüşüp teklifi kabul eden Özay'ın yakınlarına "Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi.

Türkiye'nin izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 7 Şubat'ta Tv8'de başlıyor. Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosu belli olmaya başladı . Yeni sezonda oyuncu Yunus Günce de ıssız adada ter dökecek.

İlk olarak Yılmaz Morgül'ün ismi açıklanmış, ardından da futbolcu Yattara'nın ada yolcusu olduğu ilan edilmişti. Tv8'de yayınlanan yarışma programı Survivor 2016'da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.

Survivor 2016'da yarışması muhtemel diğer isimler ise şöyle;

Gökhan Tepe

Tolgahan Sayışman

Kerem Bursin...

Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan..

Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldız

Şeref Meselesi dizisiyle adından söz ettiren Yasemin Allen

Şarkıcı Özgün...

Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz

Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır...

Selin Şekerci

2006'da Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı "Son Osmanlı Yandım Ali" filmiyle adını duyuran Ukrayna'da 2005'de güzellik kraliçesi Anna Babkova...

Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin... 17 Ocak 2016, Pazar 10:34

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.