Lumia 650 Ne Zaman Çıkacak?

Lumia 650 Ne Zaman Çıkacak?
Meraklı bekleyiş! Microsoft severlerinin merakla beklediği yeni model Lumia 650 ne zaman piyasaya sürülecek? Detaylar haberimizde...

Lumia 650 MERAKLI BEKLEYİŞ

Edinilen bilgilere göre Microsoft, Windows 10 Mobil işletim sistemiyle çalışan yeni telefonunu duyurmak için hazırlanıyor. Windows Central, yazılım devinin yeni fiyat performans odaklı Lumia 650'si için 1 Şubat'ı işaret ediyor.

5 inç boyutunda 720p çözünürlüğe sahip bir ekranla gelecek olan Lumia 650, gücünü Snapdragon 212 yonga setinden alacak. 1GB RAM ile desteklenmesi beklenen telefonda 8GB microSD kart ile arttırılabilir dahili depolama birimi bulunacak.

8 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde öz çekim kamerası yer alacak olan telefon, güç ihtiyacını bünyesindeki 2.000mAh bataryadan karşılayacak. 4G LTE, Bluetooth 4.1 gibi güncel bağlantı özelliklerini destekleyecek olan telefonda kablosuz şarj teknolojisi de desteklenecek. 

Segmentine oranla oldukça kaliteli bir kasayla gelecek olan Lumia 650, fiyatına rağmen kullanıcılarına premium telefon hissini sunacak. Arka tarafında dokulu plastik kullanılan telefonun kenar çerçevelerinde metal kullanılacak.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle çıkmasını beklediğimiz telefonun oldukça şık göründüğünün altını çizelim.

Yaklaşık 200 dolar civarı bir fiyat ile satışa sunulmasını beklediğimiz Lumia 650, 1 Şubat'ta tanıtılacak. Duyumlara göre bu telefon, Microsoft'un bu sene çıkaracağı tek Lumia olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum