Malkoç'tan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Malkoç'tan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM'deki grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği sözlere ilişkin, "Kılıçdaroğlu'nun seviyesi düşük sözleri, devlet terbiyesi, aile terbiyesi ve siyasi ahlaktan yoksundur" değerlendirmesinde bulundu.

HEZEYAN DOLU SÖZLER

Malkoç, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP Grup Toplantısında kendisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hezeyan dolu sözler sarf ettiğini ve iftira attığını ifade etti.

SEVİYESİ DÜŞÜK

Açıklamasında, "Kılıçdaroğlu'nun seviyesi düşük sözleri, devlet terbiyesi, aile terbiyesi ve siyasi ahlaktan yoksundur" ifadesini kullanan Malkoç, Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu yapılan CHP 35. Olağan Kurultayında da Erdoğan'a yönelik benzer hakaretlerde bulunduğunu, kendisinin de bir televizyon programında "seviyesi düşük saçma" sözleri eleştirdiğini ve bu sözlerin hakaret suçunu içerdiğini belirttiğini anımsattı.

Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında da "hezeyanlarına ve hakaretlerine devam ettiğini" vurgulayan Malkoç, açıklamasında şunları kaydetti:

GEREKLİ CEVABI MİLLET VERMİŞTİR

"Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği, kavgada bile insanların birbirine söylemeyeceği sözlerine cevap vererek, onun seviyesine inmeyi kendime zül addederim. Hendek kazıp polis ve askerimizi şehit eden, bölücü terör örgütü mensuplarına 'arkadaş' diye seslenen ama devletin başı Cumhurbaşkanımıza edepsizce sözler sarf eden Kılıçdaroğlu'na gerekli cevabı milletimiz vermektedir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dürüstlüğünün zekatı bile '2 bin 500' Kılıçdaroğlu eder. Siyasi ahlak ve dürüstlükten bahseden Kılıçdaroğlu, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, ahlaksız bir kaset komplosuyla genel başkan olduğunu gizleyememektedir. Kamuoyu hala Kılıçdaroğlu ile kaset komplocuları arasındaki ilişkinin aydınlanmasını beklemektedir. Kaset ile genel başkan olduğu günden bu yana, girdiği 7 seçimin hepsini açık ara kaybeden, Türkiye siyasal hayatına en ufak olumlu bir katkı veremeyen Kılıçdaroğlu, beceriksizliğini ve başarısızlığını yine ahlaksızca saldırarak ve iftira atarak kapatmayı tercih etmiştir."

Malkoç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kılıçdaroğlu kifayetsiz bir muhteristir, haysiyet celladıdır. Kılıçdaroğlu'nun şahsıma ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik son sözleri de göstermiştir ki kendisi hakkında Medeni Kanun'un 405 ve 406. maddeleri bir an önce işletilmelidir. Yani kendisi kısıtlanarak vesayet altına alınmalıdır. Böylece sadece Türkiye siyaseti değil, CHP de seviyesini yükseltir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.