Fiat Toro Devlere Kafa Tutacak

Fiat Toro Devlere Kafa Tutacak
İtalyan firması Fiat, Egea’dan sonra şimdi de ilk kez ürettiği pick up modeli olan yeni Fiat Toro ile boy göstermeye hazırlanıyor.

Yeni Fiat Toro, Wolksvagen Amarok,Toyota Hilux, Nissan Navara, İsuzu L200 gibi modellerle boy ölçüşecek. Fiat'ın, Brezilya'da yer alan Pernambuco Fabrikasında çekilen görüntüleri ile ortaya çıkan yeni nesil pick up modeli Toro, ilgi çekici tasarımının yanında, lüks otomobillere yaklaşan bir konfor sunacağı vaadiyle yollara çıkıyor. Fiat Toro, 4.915 mm'lik uzunluk değeri ve 1.000 kg'lık taşıma kapasitesi ile öne çıkıyor.

Yağmur ve far sensörleri, sunroof, GPS navigasyon, multimedya sistemi, geri görüş kamerası, Bluetooth, otomatik klima, xenon farlar, deri koltuklar, alttan ısıtma gibi donanımların yer bulacağı yeni Fiat Toro, 2016 başında Brezilya pazarına sunulacak. Brezilya'da 1.8 litrelik benzinli E-Torq ve 2.0 litrelik dizel motorlar ile alınabilecek.

2016-fiat-toro-dijital-imagined.jpg

Yeni Toro'nun 1.8 16v E-Torq Flex seçeneği çift yakıtla çalışabilecek ve sadece 6 kademeli otomatik şanzıman ve 4x2 aktarma ile donatılacak. Dizel cephesinde yer alan 2.0 litrelik ünite ise 6 kademeli manuel şanzıman ile 4x2 veya 4x4 olarak alınabilecek. Dizelde otomatik şanzıman ise 4x4 seçeneğinde 9 kademeli olarak mevcut olacak.

videogaleri.gif

Brezilya'da Urban, Adrenaline ve Country olmak üzere üç farklı donanım seviyesine sahip olacak Fiat Toro'nun en üst seviyesinde, arazi tipi süspansiyonlar, 18 inçlik jantlar ve eğim iniş kontrol sistemi gibi özellikler ile daha başarılı arazi kabiliyeti sağlanacak.

Hazırlayan: Seçkin Sazak 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum