Yeni VW Golf GTI Clubsport Ön Satışları Başladı

Yeni VW Golf GTI Clubsport Ön Satışları Başladı
Volkswagen, Golf GTI'nin 40. yıldönümü için özel ürettiği Golf GTI Clubsport versiyonunu Almanya'da satışa sunuyor.

Golf GTI 40. yıldönümünü Golf GTI Clubsport versiyonuyla kutluyor. Etkileyici tasarımı ve yol tutuşu kalitesi ile model GTI hayranlarını çok memnun edecek. Golf GTI Clubsport Almanya'daki Volkswagen bayilerinde 36 bin 450 euro'dan başlayan fiyatlarla siparişe açıldı. Yeni Golf GTI Clubsport diğer yıldönümü modellerinin geleneğini takip ediyor. Volkswagen Golf GTI'ın 20, 25, 30 ve 35. doğumgünlerinde de özel versiyonlar çıkartmıştı. Golf GTI Clubsport 265 PS/195 kW çıkış gücü ile bugüne kadarki en güçlü GTI. 10 saniye için motor gücü, özel besleme fonksiyonu ile 290 PS'ye kadar çıkartılabiliyor.

 

Volkswagen Golf GTI Clubsport'u altı kademe çift debriyajlı vites (DSG) ile sunuyor. Bu motor ve vites ile otomobil 6.3 saniyede saatte 100 km hıza çıkabiliyor ve 100 kilometrede 6.9 litre yakıt tüketiyor. Yeni ön splitter ile arka spoyler optimum aerodinamik bastırma kuvveti sağlıyor. Bu da yüksek viraj hızlarında bile mükemmel yol tutuşu sağlıyor.

 

GTI Clubsport'un tasarımı yeni ön tampon ve yan hava girişleri, yeni arka difüzör ve çok parçalı tavan spoyleri sayesinde mükemmelleşmiş. Ek olarak, GTI Clubsport 18 inç “Belvedere” jantlar ile geliyor. İç kabindeki özellikler arasında GTI tasarımlı katlanabilir kotluklar, bunun yanı sıra çok fonksiyonlu direksiyon üzerinde alcantara deri kaplama, kırmızı dikişler, saat 12 noktası üzerinde kırmızı işaret ve GTI logosu yer alıyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum