Galatasaray Osmanlı maçı özet ve goller 23 Ocak ( GS OSMANLI ) Skorr

Galatasaray Osmanlı maçı özet ve goller 23 Ocak ( GS OSMANLI ) Skorr
Galatasaray Osmanlı maçı özet goller maç bitiminde sitemizde olacak. Futbolseverler ekran başına Galatasaray Osmanlıspor maçınsaat kaçta hangi kanalada yayınlanacak detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Galatasaray Osmanlıspor  maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak detaylara buradan ulaşabilirsiniz.  Galatasaray Osmanlı maçı oynanacak mı, iptal olur mu? Akşam saatlerinde kar yağışı etkili olacak, maç iptal edilir mi son gelişmeler sitemizde. Osmanlıspor Galatasaray muhtemel ilk 11'ler, detaylı bilgiler haberimizde.

Osmanlı 3-2 galatasaray

Süper Lig’in 19. haftasında Osmanlıspor, Galatasaray’ı konuk ediyor. Osmanlı Stadı’nda oynanacak Osmanlıspor Galatasaray maçını Halis Özkaya yönetecek. Osmanlıspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Osmanlıspor Galatasaray maçı hakkındaki detaylar haberimizde…

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da deplasmanda Osmanlıspor’la karşılaşıyor. Sarı-kırmızılılar, ilk yarıda Arena’da kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor.

 Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi oldukça geriden takip eden Galatasaray, ikinci yarının 2.maçına bu akşam Osmanlıspor karşısında çıkıyor. Ankara’daki maç saat 19.00’da başlayacak. Hakem Halis Özkahya’nın yöneteceği mücadele, Lig TV’den ekranlara gelecek.

İLK YARIDAKİ MAÇI OSMANLISPOR 2-1 KAZANMIŞTI

Galatasaraylılar, Osmanlıspor maçını kazanarak galibiyet serisi başlatmak ve ilk yarıda 2-1 yenildikleri maçın rövanşını almak istiyorlar. İlk yarıda oynanan maçta Osmanlıspor, Muslera’nın basit hatalarını değerlendirip maçı 2-1 kazanmıştı. Osmanlıspor Galatasaray toplamda 15 kez karşılaştılar. Bu maçlardan 9 tanesini Galatasaray kazanırken Osmanlıspor’un bir tane galibiyeti var. Bu tek galibiyet de ilk yarıda 2-1 kazandıkları maç. Osmanlıspor Galatasaray arasındaki son 10 maçın skoru şu şekilde;

2006/2007     Osmanlıspor    1 – 1    Galatasaray
2006/2007     Galatasaray    2 – 0    Osmanlıspor
2007/2008     Galatasaray    0 – 0    Osmanlıspor
2007/2008     Osmanlıspor    0 – 1    Galatasaray
2008/2009     Osmanlıspor    1 – 1    Galatasaray
2008/2009     Osmanlıspor    0 – 0    Galatasaray
2008/2009     Galatasaray    1 – 1    Osmanlıspor
2009/2010     Osmanlıspor    0 – 3    Galatasaray
2009/2010     Galatasaray    3 – 0    Osmanlıspor
2015/2016     Galatasaray    1 – 2    Osmanlıspor

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER

Osmanlıspor: Ahmet, Vrsajevic, Prochazka, Pinto, Aminu, Musa, Ndiaye, Mehmet, Torje, Rusescu, Uğur
Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay

Galatasaray: Muslera, Sabri, Denayer, Semih, Hakan, Donk, Selçuk, Sinan, Sneijder, Olcan, Burak
Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Osmanlıspor’la bugün deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, yeni bir galibiyet serisi yakalamanın peşinde. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden 1 gün önce sahaya çıkmanın avantajını kullanmak isteyen Galatasaray, 3 puanı hanesine yazdırıp, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesini bekleyecek. Teknik direktör Mustafa Denizli, son dönemde UEFA cephesinde yaşanan sıkıntıların takıma yansımaması için, dün Florya’da gerçekleşen son antrenmanın ardından oyuncularıyla bir konuşma yaptı.

Mustafa hoca uyardı

Konuşmanın özetinde, “Biz işimize bakalım” diyen Denizli, “Dışarıda bizim dışımızda meydana gelen olaylara kulak asmamıza hiç gerek yok. İşimiz belli. Şampiyon olmalıyız ve bunun için yola puan kaybetmeden devam etmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı. Ankara’da kendilerini bekleyen soğuk hava nedeniyle de öğrencilerini uyaran Mustafa hoca, “Deplasmanda zor bir mücadele bizi bekliyor. Ama bahanemiz yok, soğuk ya da kar fark etmeden kazanmak için elimizden geleni yapmak zorundayız” diye konuştu.

En son 4’lük yapmıştı

Son olarak 5, 6, 7 ve 8. haftalarda üst üste Trabzon, Gaziantep, Başakşehir ve Gençlerbirliği’ni yenen Cim Bom, o günden beri ligde 2 maçlık seri yakalayamadı. Bu kez şeytanın bacağını kırmak isteyen Aslan’da 2 önemli eksik var. Sakatlığı bulunan Podolski ve kart cezalısı Chedjou, bugün Osmanlı karşısında forma giyemeyecek.

Sınırda tehlike var

Galatasaray’da srı kart ceza sınırında bulunan Hakan Balta, Sabri, Yasin ve Olcan Adın bugünkü karşılaşmada kart görmeleri halinde, 20. haftadaki Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecekler.

Osmanlı evde gülemiyor

Ankara’da oynadığı lig maçlarında galibiyeti bulunmayan Osmanlıspor, bugün Galatasaray karşısında bu istatistiği bozmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.