Honda Sevenlere Müjde!

Honda Sevenlere Müjde!
Honda Civic Sedan, 2016'da yeni yüzüyle karşımızda olacak. Yaz aylarında Türkiye'de olacak olan aracın fiyatının ne olacağı merakla bekleniyor.

Honda yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Honda Civic Sedanın şimdiye kadar üretilen en iddialı kasa  olduğu belirtildi.

Etkileyici güç ve yakıt ekonomisi özellikleri ile sportif ve çok şık görünümü ile 10. Nesil Honda Civic‘i rakipleri arasında göz dolduracak bir konuma getirecek.

2016 Civic Sedan tamamen yenilenmiş tasarımıyla Civic'in sportif karakterini yeniden yakalıyor, dünyanın en iyi kompakt otomobili yaratılırken aynı zamanda kompakt sınıfında standartlar yeniden belirleniyor.

Eğlenceli sürüşe sahip performansı, güvenliği, yakıt ekonomisi ile yeni Civic çıtayı çok yukarılara çekiyor.

honda1.jpg

Yeni araç mimarisi, sportif ve sofistike yeni iç ve dış tasarım, daha geniş ve yüksek kaliteli kabin, teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanılarak tasarlanmış yeni motor seçenekleri  en dikkat çekici değişimleri arasında yer alıyor.

videogaleri.gif

YENİ HONDA CİVİC'İN REKLAMI İÇİN TIKLAYIN 

Piyasadaki model ile karşılaştırıldığında 2016 Civic Sedan yaklaşık 5 cm  daha geniş ve 2.5 cm daha alçak. Aks açıklığı 3 cm daha uzun, ön sarkıntı daha kompakt ve sportif, kaporta daha agresif bir forma sahip, arka kısım ise spor otomobillerde olduğu gibi yatık stilde.

Seride sedan modelin yanı sıra coupe, yüksek performanslı Si modelleri, 5 kapılı hatchback ve ABD piyasası için ilk Civic Type-R modeli de yer alacak.  ABD’ de 2.0 litrelik ve 1.5 litrelik turbo dizel motor seçenekleri ile boy gösterecek.  

honda2.jpg

Otomatik şanzımana artan ilgiye de kayıtsız kalmayacaklarını belirten yetkililer, 1.5 litre turbo dizel aracın ortalama 100 km. de 6.7 litre yakıt yakacağını belirtiyorlar.

Değişik renk seçenekleri  ile karşımızda olacak olan Honda Civic, 2016 yaz aylarında ülkemizde olacak olan aracın fiyatının ne olacağı merakla bekleniyor.

Hazırlayan: Seçkin Sazak 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.