1997'den Sonra MHP'de Bir İlk!

1997'den Sonra MHP'de Bir İlk!
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, geçen hafta anjiyo olan ve evinde istirahat eden Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yerine MHP grup toplantısında partililere hitap etti.

MHP Grup Başkanevekili Oktay Vural, konuşmasının başında Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin önceden plananlandığı üzere 15 Ocak'ta başarılı bir operasyon geçirdiğini söyledi. Bahçeli'nin istirahatinin sürdüğünü söyleyen ve en kısa sürede görevinin başına dönmesini beklediklerini kaydeden Vural, 5 Ocak'tan bu yana yapılamayan grup toplantısının da bizzat Genel Başkan'ın talimatı üzerine yapıldığını hatırlattı.

"KISA ZAMANDA ARAMIZA KATILACAK"

Devlet Bahçeli'nin daha önceden planlanmış bir tedavi süreci gerçekleştiğini aktaran Vural, "Kısa zaman içinde aramıza katılacak olan genel başkanımızın istirahati şu an itibariyle devam etmekte. Bu döneme parti çalışmalarını ülke gündemini takip etmekte ve parti çalışmaları sürdürülmekte." diye konuştu.

MUSTAFA KOÇ, KAMER GENÇ VE CENGİZ AKYILDIZ'I UNUTMADI

Vural, konuşmasının başında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve MHP'li Cengiz Akyıldız'a taziyelerini bildirdi, yakınlarına başsağlığı diledi.

26 TEMMUZ'DAN BU YANA 245 ŞEHİT

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 26 Temmuz'dan bugüne kadar 135 asker, 105 polis ve 5 korucu olmak üzere 245 şehit olduğunu söyledi. Terör örgütüne karşı güvenlik güçlerinin yürüttüğü mücadelenin muhakkak başarıya ulaşacağını belirten Vural, "Bölücü terör örgütü bertaraf edilecek. Buna inancımız tamdır. Yeter ki gaflete düşülmesin, yeter ki devleti yönetenler uyumasın, yılların ihmal ve tavizleri milletimize pahalıya mal olmuştur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.