ZTE Blade V6 fiyatı İnceleme teknik özellikleri

ZTE Blade V6 fiyatı İnceleme teknik özellikleri
Ülkemizdeki operatör telefonlarının üreticisi olarak tanınan ZTE'nin, fiyat/performans odaklı akıllı telefonu olan ZTE Blade V6 incelemesi ile karşınızdayız.

ZTE Blade V6 ne kadar? TEKNİK ÖZELLİKLERİ! ALMAYA DEĞER Mİ?

Özellikle şık ve başarılı tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken ZTE Blade V6, uygun fiyata premium bir deneyim yaşamak isteyenler için güzel bir alternatif. Bakalım ZTE Blade V6 bizlere neler sunuyor?

ZTE Blade V6 fiyatı

Başarılı teknik özelliklerinin yanı sıra şık bir tasarıma da sahip olan ZTE Blade V6, fiyatı ile dikkatleri çekiyor. Yakın zamanda ülkemizde satışa sunulan cihaz, 849 TL fiyat etiketine sahip.

ZTE Blade V6 incelemesi

Tamamen metal bir tasarıma sahip olan ZTE Blade V6, 6.8 mm inceliği ve 122 gram ağırlığa sahip. Geniş açılı başarılı bir ön kamera sahip olan ZTE Blade V6, Android Lollipop 5.0.2 işletim sistemini kullanıyor.

ZTE Blade V6 teknik özellikleri

720 x 1280 piksel çözünürlüğünde 5 inçlik IPS LCD bir ekran ile gelen ZTE Blade V6, %69.74'lük ekran gövde oranına sahip. İşlemci olarak MediaTek'in MT6735 modelini kullanan cihaz, grafik işlemci olarak Mali-T720 kullanıyor.

Kamera anlamında da oldukça iddialı olan ZTE Blade V6, f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir lens kullanıyor. Önde geniş açılı 5, arkada ise 13 megapiksellik kamera kullanan cihaz, Nisan ayında gelecek olan 4.5G desteğine de sahip.

2 GB RAM'e ve 16 GB dahili hafızaya sahip olan ZTE Blade V6, 2200 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. Cihazın en olumsuz yönünün pil performansı olduğunu da belirtmek gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum