Beşiktaş Bucaspor maçı özet ve goller (BJK BUca özett)

Beşiktaş Bucaspor maçı özet ve goller (BJK BUca özett)
Beşiktaş buca maçı özet goller burada olacak. Maç başladı kim kazanır merak konusu. Beşiktaş Buca maçı geniş özet...

Beşiktaş buca maçı özet goller burada olacak. Maç başladı kim kazanır merak konusu. Beşiktaş Buca maçı geniş özet...Bucaspor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Siyah-Beyazlılar, Türkiye Kupası'nda bu akşam Bucaspor deplasmanına çeyrek final için çıkacak... Kara Kartal'da yeni transferler Boyko ve Delgado, bu maçla beraber Beşiktaş formasını ilk kez giyecek. Takımın gol umudu ise Gomez olacak. - Ziraat Türkiye Kupası

Brşiktaş 2-0 Bucaspor

Bucaspor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye Kupası’nda C Grubu’nu 6 maçın sonunda topladığı 10 puanla son 16 biletini alan Siyah-Beyazlılar, bu akşam İzmir temsilcisi Bucaspor’a konuk olacak. 

Sarı-Lacivertliler karşısında Çeyrek Final mücadelesi verecek olan Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş’in; takımın yeni transferleri Denys Boyko ve Alexis Delgado’ya Yeni Buca Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ilk 11’de görev vermeyi planladığı öğrenildi. 

Quaresma’yı İstanbul’da bırakan tecrübeli teknik adam, Süper Lig’deki maçlarının üst üste ertelenmesi sebebiyle uzun süredir birarada görev yapamayan takımın as oyuncularına Bucaspor karşısında birlikte sahaya sürecek.

Gomez, 35 gün sonra...

Siyah-Beyazlı formayla son golünü Süper Lig’in 17. haftasındaki 4-0’lık Konyaspor karşılaşmasında atan Alman golcü Mario Gomez, bu akşam takımının en önemli hücum silahı olacak. Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 24 mücadelede rakip fileleri 15 kez sarsan 30 yaşındaki futbolcu, tam 35 gün sonra suskunluğunu bozmak için çaba gösterecek. 

Muhtemel 11'ler;

BUCASPOR: Kemal , Sancar , Adil , Alper , Barış , Onur , Ferhat , Emre , İbrahim , Anıl, Deniz 
BEŞİKTAŞ: Boyko, Beck, Rhodolfo, Delgado, İsmail , Gökhan, Hutchinson, Oğuzhan, Sosa, Olcay , Gomez 
SAAT: 17.45
YAYIN: ATV
STAT: Yeni Buca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.