Galatasaray Gaziantep maçı skor kaç kaç Özet (GS Gaziantep)

Galatasaray Gaziantep maçı skor kaç kaç Özet (GS Gaziantep)
Galatasaray Gaziantep maçı skor kaç kaç olacak merak konusu. Galatasaray gaziantep maçı özet goller burada olacak. Maç detayları için tıklayın

Galatasaray Gaziantep maçı skor kaç kaç olacak merak konusu. Galatasaray gaziantep maçı özet goller burada olacak. Maç detayları için tıklayınGalatasaray bugün Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantepspor’u konuk edecek. TT Arena’daki mücadele saat 20.45’te başlayacak. Grup aşamasındaki 6 karşılaşmaya da yedek ağırlıklı kadrolarla çıkan Sarı-Kırmızılılar, bu kez strateji değiştirip yıldızlarıyla sahada olacak. 

Galatasaray 2-0 Gaziantep

Bunun nedeni, artık Türkiye Kupası’na lig şampiyonluğu kadar değer verilmesi. UEFA’dan gelmesi muhtemel Avrupa kupalarından men cezasını çekebilmek için, Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi’ne katılması gereken Cim Bom, ligde zor günler geçiriyor ve ilk 4’e giremeyebilir. Avrupa Ligi’ni almanın bir diğer yolu da kupayı kazanmaktan geçtiği için, Aslan artık bu turnuvaya ağırlık verecek.

Mustafa Denizli uyardı

Kritik kapışma öncesi, teknik direktör Mustafa Denizli öğrencilerine uyarılarda bulunarak, kupanın önemini bir kez daha anlattı. Ayrıca Galatasaray’da yeni transferler Donk ve Linnes ilk kez birlikte mücadele edecek. Hücum hattında ise Sinan Gümüş, Olcan Adın, Sneijder ve Burak dörtlüsü birlikte gol arayacak. 

(Metin Karabaş)

 

Aslan’da provalar tamam

Gaziantep maçı hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlayan Galatasaray; kampa girdi ve mücadele saatini beklemeye başladı. Mustafa Denizli’nin son çalışmada yine savunma kurgusu üzerinde durduğu öğrenildi. Tecrübeli hoca, defansif zaafiyeti sona erdirmek için elinden geleni yapıyor.

Gaziantep seriyi bozmak istiyor

3 yıldır ligde İstanbul takımlarına karşı galip gelemeyen Gaziantepspor, 18. haftada deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek 23 maçlık hasrete son vermişti. Gaziantepspor, kupada Galatasaray ile İstanbul’da oynadığı maçlarda ise galibiyet alamadı. Kırmızı-siyahlılar, Galatasaray’ı yenerek, bu seriyi de bitirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.