2.4 Milyon Dolarlık Makina! Aston Martin Vulcan

2.4 Milyon Dolarlık Makina! Aston Martin Vulcan
Lüks segment otomobillerin en gösterişlilerinden Aston Martin yeni bir 'canavar'ı tanıttı. Fotoğrafları paylaşılan otomobil büyük ilgi gördü.

 

Aston Martin Vulcan kaç para? Tam bir canavar!

Slashgear sitesi dünyaca ünlü Aston Martin'in Wellesbourne'deki Özel Projeler Birimi'ne gitti ve firmanın en güçlü modellerinden biri olan Vulcan'ı gösterdi. Aston Martin Vulcan, 2.4 milyon dolar başlangıç fiyatına sahip ve bütün özelleştirmeler sonunda 10 milyon dolarlık bir bedele ulaşabiliyor. 

Son derece agresif çizgilere sahip olan aracın metalik gri üzerinde siyah ve kırmızı hatları tasarımı bütünleyici bir hava oluşturmuş.  Sadece 24 tane üretilen Aston Martin Vulcan'da 7.0 litre 820 beygir güç üretecek. 

Aston Martin Vulcan'ın F1 stilli direksiyonu 20 bin dolar fiyata sahip ve üzerinde çok sayıda kullanım modları mevcut. Direksiyon üzerinden sürüş modlarına ek olarak, araç kontrolleri ve PIT seçeneği dahi mevcut. Vulcan'ın gösterge ekranı ise çok sayıda bilgiyi kullanıcısına sunuyor.

Aston Martin Vulcan'da üç farklı güç seçeneği mevcut. Açılışı 550 beygir güç ile yapan Vulcan, güç ihtiyacının arttığı durumlarda 675 beygire çıkabiliyor. Olayı abartmak isteyenler için ise 820 beygirlik güç seçeneği de mevcut. İşin dikkat çekici yanı ise bu güç ayarlarına direksiyondan erişilebiliyor olması. Son olarak kısa bir video çeken Slashgear ekibinin yayınladığı videoda ise Aston Martin Vulcan, deyim yerindeyse ateş ediyor!

1454168614_astonmartinvulcan.jpg1454169038_astonmartinvulcan-1.jpg1454169411_astonmartinvulcan5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.