Fenerbahçe Antalyaspor maçı Özet , Goller (FB Antalya)

Fenerbahçe Antalyaspor maçı  Özet , Goller (FB Antalya)
Fenerbahçe antalya maçı saat kaçta başlayacak ve fenerbahçe antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Maç detaylarını sizler için derledik. Fenerbahçe Antalya maçı skor kaç kaç olacak işe geniş detaylar

Fenerbahçe antalya maçı saat kaçta başlayacak ve fenerbahçe antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Maç detaylarını sizler için derledik. Fenerbahçe Antalya maçı skor kaç kaç olacak işe geniş detaylarAntalyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak merak konusu. Sarı lacivertli takım Antalya maçına hazır. Peki, Antalyaspor Fenerbahçe maçı skor kaç kaç biter heycan dorukta. Futbolseverler ekran başına Antalyaspor Fenerbahçe maçı skor ve özet burada olacak. Maç detaylarını sitemizden takip edebilirsiniz. Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özet maç bitiminde sitemizde olacaktır

Antalya 4-2 Fenerbahçe


Önde olmanın verdiği ekstra motivasyonla bu akşam saat 20.00’de, Antalya’nın karşısına çıkacak Kanarya, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Fenerbahçe’de Simon Kjaer cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Ba ve yedek kaleci Ertuğrul Taşkıran da takımın diğer sakat oyuncuları. Ligde son 5 maçını kazanan ve 13 karşılaşmadır kaybetmeyen Fenerbahçe, son 4 haftadır ligde galip gelemeyen Kırmızı-Beyazlılar’ı yenip, seriyi devam ettirmek istiyor. 

6 oyuncu sınırda

Sarı-Lacivertliler, bu sezon Antalya ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Ligde rakibini Nani’nin golleriyle 2-1 yenen Vitor Pereira’nın öğrencileri, Türkiye Kupası’nda aynı grupta yer aldığı Antalya’yı İstanbul’da 4-2 mağlup etmiş, deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. Öte yandan bu akşamki maç öncesi Kanarya’da Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Josef De Souza ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan sarı kart görenler, gelecek haftaki Kasımpaşa maçı öncesi cezalı duruma düşecek.      

Yusuf Dursun

Son dakika Gökhan müjdesi

Sarı-Lacivertliler’in başarılı oyuncusu Gökhan Gönül’den iyi haber geldi. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımından ayrı kalan Gökhan Gönül, dünkü idmanda kendisini iyi hissettiğini söyledi. Bunun üzerine de Vitor Pereira, oyuncusunu bir son dakika hamlesiyle kadroya dahil etti. Maç kadrosunda şu isimler yer alıyor; Volkan Demirel, Fabiano, Alves, Kadlec, Caner, Hasan Ali, Gökhan, Şener, M.Topal, De Souza, Ozan, Diego, Alper, Volkan Şen, M.Topuz, Markovic, Nani, Fernandao, Robin van Persie.  

Volkan yeniden kaleye geçiyor

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Sarı-Lacivertliler’in lige dönmesiyle tekrar kaleyi devralacak. Vitor Pereira, Avrupa Ligi ve kupa maçlarında Fabiano’ya şans verirken, ligde ise kaleyi kaptana emanet ediyor. Antrenmanlarda başarılı bir performans sergileyen deneyimli eldivenin, zorlu karşılaşmaya hazır olduğu ifade edildi. Tecrübeli file bekçisi, iyi performansını sürdürüp, Euro 2016’da Türk Milli Takımı’nın kadrosunda yer almayı hedefliyor.   

Muhtemel 11'ler;

ANTALYASPOR: Fornezzi, Inkoom, Celustka, Sakıb, Motta, Makoun, Zeki, Mbilla, Danilo, Gökhan, Eto’o
FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Markovic, Mehmet Topal, De Souza, Nani, Diego, Van Persie (Fernandao)
STAT: Antalya
HAKEM:Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

VOLKAN DEMİREL SESSİZ SEDASIZ TARİHE GEÇTİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor maçında sessiz sedasız önemli bir unvana erişti.

Sarı-Lacivertli formayla kariyerindeki 397’nci resmi maçına çıkan tecrübeli file bekçisi Cem Pamiroğlu’nu bu alanda geride bıraktı ve Fenerbahçe’de en çok maça çıkan 2’nci futbolcu oldu.

REKORA 173 MAÇ VAR

Sarı-Lacivertli formayı en çok giyme rekorunu elinde tutan isim ise Müjdat Yetkiner. Fenerbahçe’de 1979-1996 yılları arasında aralıksız 17 sezon forma giyen Yetkiner 570 maça çıkmıştı.

Kanarya'da 14 sezondur aralıksız forma giyen Volkan’ın Yetkiner’in rekorunu kırması için ise Fenerbahçe formasını 173 resmi maçta daha terletmesi gerekiyor.


Amed maçı Diyarbakır'da!

Günlerdir tartışma konusu olan kupadaki Amedspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili karar verildi.

Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, dün Vali Yardımcısı Mehmet Demir başkanlığında bir toplantı yaptı. Toplantıya, TFF ve il spor temsilcileriyle Amedsporlu yöneticiler Osman Fidan ile Remzi Dindar katıldı. Toplantıda karşılaşmanın Diyarbakır'da ve seyircisiz gündüz oynanması kararı alındı. Fenerbahçe taraftarlarının da alınmayacağı karşılaşma Amedspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi sahasında oynanacak. Karşılaşmanın tarih ve saatini ise TFF belirleyecek. Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir karşılaşmasında çıkan olaylar sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Tahkim Kurulu dün bu 1 maçlık cezayı onadı. 

Çinlilerin yıllık 10 milyon avro teklifini düşünmeden reddeden Portekizli Luis Nani, "Önceliğim para olsaydı sezon başında F.Bahçe'ye gelmezdim" dedi

Sezon başında 6 milyon avro bonservis bedeliyle Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Luis Nani'nin devre arasında Çin'den gelen astronomik teklifi reddetmesinin sebebi ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Çin ve Arap ülkelerinden yüksek meblağlı teklifler aldığını ifade eden 29 yaşındaki Portekizli, "Benim önceliğim para değil, hiçbir zaman da olmadı. Her zaman üst düzey takımlarda forma giymek için çalıştım ve şu an bulunduğum yerden son derece memnunum" dedi. Kimseyi küçük görmek gibi bir düşüncesi olmadığını dile getiren Nani, "Talep edilen bir oyuncu olmak gurur verici. Ancak kariyerimi Çin'de sürdürmek gibi bir düşüncem yok. Fenerbahçe'yle kupalar kaldırmak, yoluma Avrupa'da devam etmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Çin'e set çekti

Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Vitor Pereira da yaptıkları görüşmede Luis Nani'nin satılmaması konusunda fikir birliğine vardı. Devre arasında golcü ve oyun kurucu talepleri karşılanmayan Pereira, "Nani de giderse işimiz çok zorlaşır. O bizim için çok değerli" sözleriyle Yıldırım'ı ikna etti. Nani'ye yıllık 10 milyon avro teklif eden Çin ekibi Jiangsu Suning, Fenerbahçe'ye sunduğu rakamı da 20 milyon avroya yükseltse de Başkan Aziz Yıldırım, transfer kapısını kapattı. Bu sezon şampiyonluğu kaçırma gibi bir lükslerinin olmadığını dile getiren Yıldırım, "Kulübün çıkarları doğrultusunda satamayacağımız oyuncu yok. Ancak hiçbir rakam bizim başarımızdan önemli değil. Yerine dolduramayacağımız kimseyi göndermeyeceğiz" diyerek noktayı koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.