Dolar fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 ocak Dolar fiyatları öğren işte detaylar

Dolar fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 ocak Dolar fiyatları öğren işte detaylar
Dolar fiyatları ne kdar oldu yatırımcılar merakla takip etmekte. 8 Ocak Dolar fiyatları hakkında detaylı bilgiler burada tıkla öğren

Dolar fiyatları ne kdar oldu yatırımcılar  merakla takip etmekte. 8 Ocak Dolar fiyatları hakkında detaylı bilgiler burada tıkla öğren Haftaya düşüşle başlayan ve bu hareketini sürdüren dolar, dünkü seviyesini koruyor. Dolar, ABD tarım dışı istihdam verisi öncesinde kritik seviyesini koruyor. Peki bugün dolar kaç TL oldu? Dolar güne kaç TL’den başladı? İşte detaylar…

ABD tarım dışı istihdam verisi öncesinde kritik seviyedeki yerini koruyan dolar, bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımlarının öteleneceği beklentisiyle düşen dolar, dün son bir ayın en düşük seviyesini gördü. Bu sabah açılışta 2,9135 TL’den güne başlayan dolar, şu dakikalarda 2,9074 TL’den alıcı buluyor. Güne 3,2633 TL seviyelerinde güne başlayan Euro, şu dakikalarda 3,2553 TL’den işlem görüyor. Dolar fiyatlarının yurt içindeki seyri altın fiyatı üzerinde ana belirleyici olmaya devam ediyor.

PEKİ DOLAR GÜNE NASIL BAŞLADI? DOLAR NE KADAR OLDU?

Dün en yüksek 2,9265 TL seviyesini gören dolar fiyatları, en düşük 2,8899 TL seviyesini gördükten sonra günü 2,9120 TL’den tamamlamıştı. Sabah açılışta 2,9135 TL olan dolar, şu dakikalarda alış fiyatı 2,9073 TL olurken, satış fiyatı ise 2,9077 TL’den işlem görüyor.

Euro, serbest piyasada Perşembe günü en yüksek 3,2675 TL, en düşük 3,2282 TL’den işlem gördükten sonra günü 3,2675 TL’den kapattı. Şu dakikalarda alış fiyatı 3,2529 TL olan Euro’nun satış fiyatı ise 3,2538 TL civarında seyrediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.