Efecan Dianzenza kimdir - Survivor Efecan Dianzenza hakkında bilgi

Efecan Dianzenza kimdir - Survivor Efecan Dianzenza hakkında bilgi
Efecan Dianzenza kimdir Survivor 2016 başlıyor. Peki Survivor Efecan Dianzenza kimdir hakkında detaylı bilgiler burada.

Efecan Dianzenza kimdir Survivor 2016 başlıyor. Peki Survivor Efecan Dianzenza kimdir, kaç yaşında ve nereli?  hakkında detaylı bilgiler burada.Son olarak Survivor'a katılan Efecan Dianzenza oldu. 7 Şubat'ta merak edenler Efecan Dianzenza'yı da tanıyacak. Ama yarışma öncesi bilgilere yer verdik, işte Survivor Efecan Dianzenza kimdir, Survivor Efecan Dianzenza nereli, Survivor Efecan Dianzenza türk mü, Efecan Dianzenza kaç yaşında, Efecan Dianzenza mesleği ne detaylar burada. Herkes tarafından merakla beklenen Survivor 2016 da yarışmacı olacak olan adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bir isim daha Survivor 2016 yarışmasına dahil oldu. Son olarak Survivor'a katılan Efecan Dianzenza oldu. 7 Şubat olarak belirlenen yarışmanın yayın tarihi yaklaşırken Acun Ilıcalı ve Acun medya ekibi Dominik Cumhuriyetindeki yerini çoktan aldı. Fragmanda da geniş yer ayrılan isimlerden biri Efecan Dianzenza oldu karizmatik görünümü ve atletik yapısıyla adından çok söz ettireceğe benzeyen yarışmacı hakkında merak ettiklerinizi paylaşmaya çalıştık.

EFECAN DİANZENZA KİMDİR?
Annesi Türk, babası ingiliz olan Efecan Dianzenza, 14 Temmuz 1990 yılında Londra İngiltere'de dünyaya geldi. 3 yaşında Türkiye'ye adım attı ve çocukluğunu İzmir Karşıyaka'da geçirdi. 9 yaşında Karşıyaka spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başladı. 14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer oldu. Müziğide arkadaşlar aracılığıyla Antalya'da merhaba dedi. Evine  küçük çaplı stüdyo kurup yüzlerce şarkı kaydetti ve underground albümler yaptı. 2 sene Antalya'da yaşadıktan sonra spor ve müzik hayatını İstanbul'da devam ettirdi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaştı. Bu süreçte müzik hayatını İstanbul'da underground anlamda devam ettirdi. Profesyonel anlamda gece kulüplerinde dj lik yapmaya başladı. Liseden mezun olunca üniversite sınavlarına girip Anadolu Üniversitesi'nde Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazandı ve futbolu bıraktı. Mister Internetional Yarışmasında Efecan Türkiye'yi Temsil Etti. 2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye 1. si olarak moda ve mankenlik sektörüne girmiş oldu. Hemen ardından Endonezya'da düzenlenen Mister İnternational yarışmasında dünya 6. sı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.