Twitter Kan Ağlıyor!

Twitter Kan Ağlıyor!
Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, şok bir iddia ile gündeme geliyor. Twitter’ın son 3 aydır hiçbir yeni kullanıcı kazanamadığı belirtiliyor.

Dünya üzerinde aylık 320 milyon aktif kullanıcı barındıran Twitter, geçtiğimiz günlerde 2015 yılının son çeyreği ile ilgili mali bilançosunu açıklamıştı.

2015 yılında 521 milyon dolar zarar açıklayan Twitter, şimdi de başka bir zarar iddiası ile gündeme geliyor. Aralık 2015’ten, günümüze dek sitenin hiçbir yeni kullanıcı kazanamadığı belirtiliyor.

Twitter, söz konusu kötü gidişata bir son vermek amacıyla Jack Dorsey’i CEO görevine getirmiş, öncelikle azalan kullanıcı sayısını arttırmayı planlamıştı.

Jack Dorsey, bu bağlamda konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eğlence, spor, günlük konuların yanı sıra canlı yayın, canlı bağlantı, canlı sohbet gibi çözümlerle, kullanıcıların odağını tekrar geri kazanmak istediklerini ifade etti.

Reuters’ın haberine göre, sitenin 2016 yılının ilk çeyreğinde en iyi ihtimalle 610 milyon dolar, en kötü ihtimalle 595 milyon dolar kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.